MAMMALIVET ASS!!

Hei dere ♥

Det er på dager som denne at jeg virkelig nyter det å være i permisjon. Sånn bortsett fra at jeg i dag er trøtt som juling. Hvis det i det heletatt er mulig, for kan juling være trøtt? Ja ja, det er en helt annen sak egentlig, og blir ganske meningsløst å tenke over… Og at jeg er så sykt trøtt er også veldig selvforskyldt. Klarte ikke å løsrive meg fra en film i går. Uansett.. Det er mandag, alle andre er på jobb eller skole. Jeg, jeg får lov å være hjemme og kose meg med den herlige lille gutten min! Og i dag hadde vi treff med barselgruppa hjemme hos ho ene. Jeg fikk ikke vært med på det første barseltreffet så er veldig glad for at jeg kom inn i gruppa litt senere! Vi var invitert på deilig lunsj og babylek. 7 herlige små gutter var samla. Litt morsomt at det bare er gutter i gruppa. Jeg tror vi til sammen er 10 stk! Veldig koselig!

Neste treff med gjengen blir allerede til torsdag. Da skal vi på babysang i kirken etterfulgt av babykino. Så hyggelig altså ♥ 

Jeg husker da jeg gikk gravid så tenkte jeg at jeg sikkert kunne studere litt mens jeg gikk i permisjon. Ta noen ekstra studiepoeng f.eks. Jeg er egentlig glad jeg ikke har begynt på det. Til tross for at jeg egentlig burde ha ganske mye fritid (jeg jobber jo ikke), så fylles dagene opp og jeg har noe å gjøre hele tiden. Men jeg digger det altså!! Elsker permisjonslivet. Elsker mammalivet! ♥

Lillegutt er forresten også veldig sliten i dag etter så mange nye inntrykk. Det ble noen timer på barseltreff og så en times tid på shopping av fotballsko til pappsen. Marcelo har sovet mye i ettermiddag, men jeg skjønner han godt. Ikke hver dag han får leke med så mange kamerater på en gang! Virket som han trivdes godt da, og gleder meg egentlig veldig til babysangen, for han er veldig glad når jeg synger for han. 

Det var alt for i dag. I morgen har vi ingen planer foreløpig, så det blir spennende å se hva den dagen bringer!! Har fått noe fine greier i posten da, så det skal dere snart få se! Vi snakkes folkens ♥ Husk å følg med på insta! Der legger jeg ut bilder daglig, og bruker også storyen, så der blir det litt av hvert!


Vakreste ♥ 

Fler enn meg som elsker mammalivet? (eller pappalivet?)

#mamma #mammalivet #marcelo #5mnd #baby 


Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut September får alle mine lesere/følgere 15% ved kjøp av babynest gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. PS: NÅ HAR DE OGSÅ SALG SOM DU FÅR I TILLEGG TIL MIN RABATT!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]