HAN SOVER HELT TIL KLOKKA 11 !!

Hei alle sammen! ♥

I dag har jeg en sånn trøtt dag og jeg skjønner egentlig ikke hvorfor, for i dag sov lille gutten til kl 11! Det har kanskje noe med at jeg legger meg for sent. Jeg har alltid vært glad i kvelden og føler at tiden går ekstra fort da, så før jeg vet ordet av det er klokka 02 på natta! Jaja, små problemer kan en si!

Marcelo har vært et skikkelig prakteksemplar av en baby de siste dagene når det kommer til soving. Han har fått siste måltidet for kvelden rundt kl. 23 og så vært våken ca en times tid etter det og da har han blitt lagt i senga. Ofte før har han våkna rundt kl 6 eller 7 og fått et måltid da, før han har sovet videre, men i dag sov han helt til klokka 11 og dagen før til kl 9. Sånt liker mamma 🙂 

Jeg skal fortelle dere litt mer om våre rutiner etterhvert, men søvnen har vært en ting vi foreløpig ikke har hatt så mye rutine på. Han har sovet når han har vært trøtt og det har ikke vært så mye jeg har kunnet gjort med det. Eller har hatt lyst til å gjøre med det forsåvidt! Men likevel har han heldigvis selv kommet i en rytme der den lengste søvnen hans er på natta! =) 

Dagen i dag har vært tiltaksløs.. Jeg blir ofte sånn når jeg er trøtt. Jeg ender opp med å gå rundt meg selv og egentlig ikke få gjort en dritt. I går var jeg i Oslo en tur med jentene. Superkoselig tur der vi spiste brunsj hos ho ene, dro på loppis og marked etterpå og så spiste på Olivia ved bogstadveien før vi tok en deilig kaffe på Starbucks og satte kursen hjemover mor Fredrikstad. Sånne dager kan jeg gjerne få mer av! =) Marcelo var da hos mormor og mannen jobba. 

Jeg tror jeg sa forrige helg at denne helgen skulle jeg dele videoen fra frisørtimen min. Grunnet at hele dagen i går gikk bort (+ at jeg er altfor tiltaksløs i dag), har jeg ikke blitt ferdig med den, men den kommer så fort den er klar altså! 🙂 Jeg har satt meg et mål om å legge meg tidligere fra og med i dag og da tror jeg at kroppen min blir mer samarbeidsvillig! Synes det er litt deilig å begynne mandagen med et nytt mål. Jeg har jo faktisk vært ganske flink de siste ukene med både kosthold og det å gå tur, så nå er det på tide å ta tak i min egen rutine. Det er vel obligatorisk å være trøtt mamma når man har små barn, men jeg må prøve å gjøre det beste ut av det. Og jeg har stort forbedringspotensiale! Så får vi se hvordan det går!! 

Jeg har mange planer for nye innlegg på bloggen framover + giveaways, så følg med! Nå skal jeg gå og blande litt risgrøt til Marcelo!! ♥ Etterpå skal jeg spise selv og så blir det en liten kveldstur! Det er en av mine favorittaktiviteter om dagen. Og Marcelo er også storfornøyd med å være i vogna!

Lille gullklumpen til morran i dag!​

Åssen soverutine har barnet deres?

#soving #baby #rutiner #sove #permisjonslivet #mamma

PS: ER DET NOEN SOM VET OM NOEN SIDER SOM HAR GODE PRISER/ TILBUD PÅ PRODUKTER FRA CAM CAM??

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut September får alle mine lesere/følgere 15% ved kjøp av babynest gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]