INSTAGRAM I HJERTET!

Hei ♥

Nå skal jeg egentlig sove, men først tenkte jeg å presentere min instagramprofil for dere!! Jeg har vært på instagram lenge, men var ikke så aktiv til å begynne med. Nå poster jeg bilder så og si hver dag og bruker den selv til å få inspirasjon til f.eks barneklær, hårfrisyrer, mat og interiør. Jeg har virkelig fått instagram i hjertet mitt om man kan si det sånn. For jeg digger det 🙂 På min profil deler jeg bilder av min lille vakre Marcelo, barneklær, hår, sminke, mat reiser og hverdagsøyeblikk. Aller mest blir det Marcelo, rett og slett for han gjør seg best foran kamera! 

VIL DU FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM?? Jeg heter Brassefrue og du finner meg HER. Jeg vil gjerne følge lignende kontoer tilbake, så følg og legg igjen en kommentar på et av bildene mine så finner jeg deg! 🙂 

Noen av mine siste bilder..

Hva heter du på Instagram? Åssen type profiler liker du?

#instagram #insta #follow #barneklær #baby #hverdag #mat #hår #makeup #love

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut August får alle mine lesere/følgere FRI FRAKT ved kjøp av babynest eller Tipitelt gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]