MARCELO I SISTE NYTT FRA ME&I !!

Hei ♥

Første onsdag i måneden har me&i nyhetsslipp og temaet denne gangen er «Adventures». Det vil si motiver som løver og indianere til barna! I den anledning fikk vi bestilt et nytt sett til Marcelo. Body med løvemotiv og en velourbukse med det samme løvemotivet på rumpa. Jeg synes plaggene ble utrolig mye finere på kroppen til lillegutt enn jeg først trodde! Han kledde det skikkelig og de har blitt en ny favoritt i skapet! Babyklærne er i økologisk bomull og utrolig deilige! 

Er han ikke herlig i de nye klærne?

Klærne er sponset

 

Me&i har mange godbiter. Hele kolleksjonen til barn kan du se HER. Damekolleksjonen finner du HER.

I slutten av September skal jeg ha homeparty her hjemme med Me&I, og da kommer det en gjeng jenter for å se at flinke Anja skal presentere hele kolleksjonen for oss. Det var utrolig koselig sist og en god grunn til å ha en jentekveld. Jeg gleder meg masse!! Hvordan du kan bli vertinne kan du lese om HER.

Nå koser vi oss på hytta i det deilige høstværet ♥ Vi elsker å være ute i det fri og er så takknemlig for at været holder seg så bra!! 


Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut September får alle mine lesere/følgere 15% ved kjøp av babynest gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]