10 GODBITER TIL HØSTEN!

Hei alle fine! ♥

Nå er høsten her og jeg føler jeg gjentar meg selv hver gang September tikker inn på kalenderen. Høsten er tiden for fine klær og tiden for shopping. Det finnes så mye digg jeg får lyst til å pakke inn kroppen min i nå som det blir litt kaldere ute. Jeg har denne gangen funnet fram 10 godbiter til dere som passer høsten til. Kanskje dere finner litt inspirasjon eller vil klikke noen av herlighetene hjem i posten! Link til plagget finnes under bildet og er dere som meg og elsker å handle på salg så kan jeg fortelle dere at alle plaggene jeg har funnet er til nedsatt pris og blir derfor ganske billige! 🙂 Ta en titt og fortell meg gjerne hvilket plagg du likte best av de jeg fant! Det går mye i grått, svart og burgunder som jeg synes passer til sesongen!

Annonselenker


1. HER


2. ​HER


3. ​HER


4. ​HER


5. ​HER


6. ​HER


7. ​HER


8. ​HER


9. ​HER


10. ​HER

Hvilket av godbitene likte du best?

#mote #fashion #shein #sko #klær #genser #bukse #kåpe #samarbeid #annonse #høst #topp10

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut September får alle mine lesere/følgere 15% ved kjøp av babynest gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]