INDISK GRYTE MED KORIANDER + GIVEAWAY!

Hei dere ♥

Nå er det tid for litt matprat. Her om dagen fikk jeg en herlig pakke i posten med noen godbiter fra MasalaMagic. Indisk mat har jeg alltid vært glad i så jeg gledet meg veldig til å prøve en rett. Jeg var litt usikker på hva jeg skulle lage, men endte opp med en indisk gryte med deilig smak av koriander. Jeg brukte kylling + noen grønnsaker i gryta og serverte den med basmatiris og papadam som er et indisk flattbrød. Jeg fikk papadam med spisskummen, som passet perfekt til å dyppe i mango chutney. Nam nam..

Produktene fra MasalaMagic er sponset

For å lage denne retten trenger du:


♥ Koriander paste ♥ Mango Chutney ♥ Papadam (her med spisskummen) ♥ rødløk ♥ hvitløk ♥ paprika ♥ kyllingfilet ♥ agurk ♥ basmatiris ♥ creme fraiche ♥ koriander♥

Slik gjør du:

 1. Sett ovnen på 250 grader.
 2. Kok ris etter anvisning på pakka (Jeg brukte Boil-in-bag Basmatiris)
 3. Hakk opp grønnsakene i små biter. Agurken i staver.
 4. Stek hvitløk og løk i litt smør i panna. 
 5. Skjær deretter kyllingfileten i passende biter og putt de i panna.
 6. Tilsett paprika til slutt.
 7. Bland sammen et glass med Koriander Paste og en boks med creme fraiche.
 8. Hell blandingen over i panna sammen med ca 1 dl vann (her kan du prøve deg fram ut fra hvilken konsistens du liker).
 9. Stek Papadam i ovnen i 30 til 40 sek. OBS! Her må du følge med for de blir fort brent. De skal få små bobler og begynne å bli litt gylne
 10. Dekk så din tallerken med ris, gryte, agurkstaver, papadam og Mango Chutney. Pynt med fersk koriander.

Da er det bare å nyte! Retten er ganske sterk, så det er ingen vits å krydre den ytteligere. Er man ikke glad i sterk mat, så kan man ta litt mindre av koriander paste og heller litt mer creme fraiche. Jeg synes den var helt perfekt som den ble og jeg likte at den var litt spicy!!


 

GIVEAWAY!!!!

I samarbeid med MasalaMagic får jeg mulighet til å trekke to vinnere som hver får en goodiebag fra MasalaMagic. Da kan dere også få prøve litt av denne deilige maten. Konkurransen vil foregå på både Instagram og facebook. Du kan delta enten et eller begge steder. Jeg trekker to vinnere tirsdag 13. september.

Delta her: INSTAGRAM OG FACEBOOK.
 


Er du glad i indisk mat? Hva er din favoritt? 

MasalaMagic har mange varianter og du kan sjekke ut hjemmesiden for inspirasjon og oppskrifter HER. Jeg vil også oppfordre til å sjekke ut bloggen nirusverden.com for fler gode oppskrifter. Jeg skal definitivt prøve ut andre varianter og bruke noen av oppskriftene fra denne bloggen.

#mat #matprat #indisk #masalamagic 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut September får alle mine lesere/følgere 15% ved kjøp av babynest gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • [instagram-feed]