HÅR OG MAKEUP HOS FAGER FRISØR!!

Hei dere ♥

Dere som følger meg på instagram har kanskje fått det med dere. På torsdag hadde jeg mitt første møte med min nye frisør og nå har jeg gleden av å fortelle dere om den fine dagen jeg hadde hos Fager Skjønnhetspleie, på Torp i Fredrikstad. Jeg har ikke gjort noe med håret siden før jeg fikk Marcelo, så det var utrolig deilig å freshe seg opp litt. Jeg har langt hår og nå begynte det å bli litt slitt + at det var en grei ettervekst å ta tak i. Bryna var også ganske formløse, så jentene på Fager tok tak i de også.

Fager Frisør drives av de søte og hyggelige damene Elin og Henriette. De har jobbet som frisør i mange år, men startet sin egen salong i 2015. Salongen har tilknytning til en liten kafé, samt interiørbutikken Brynem Gaver & Interiør. Salongen er veldig koselig og et fint sted å dra sammen med ei venninne f.eks. Jeg var veldig spent på mitt nye samarbeid med denne frisørsalongen og ble enig med jentene at vi skulle prøve oss på en høstlook. Dette innebar tre forskjellige farger i håret, lett klipp, farging og styling av bryn + makeup. 

Det første vi begynte på var håret og her ser dere hvordan det så ut både før og etter behandlingen! 

Sponset behandling

Det første de gjorde var å sette inn en grunnfarge i håret mitt. Den var litt mørkere enn min naturlige farge. Deretter blanda de to forskjellige nyanser, en i kobber og en i kremfarget. Disse ble lagt som foliestriper i håret. Grunnfargen ble også brukt litt utover i håret, men mest nær hodebunnen. På den måten fikk håret mitt et fargespill med tre forskjellige farger. Alle i toner som passet min hud og som passer høstlooken.
 


Her planlegger vi prosjektet..


Fargene er blandet og håret mitt skriker etter å få litt..


Grunnfargen er satt i og snart skal stripene i..

Etter jeg hadde sittet med det en stund og fått tatt meg en kaffekopp og noen druer jeg fikk servert, var det på tide å skylle ut og farge og style bryn i samme slengen. Jeg synes det er så utrolig deilig å bare ligge der og bli ordna med. Henriette skylla ut håret mitt, mens Elin begynte på bryna.


Man ser stor forskjell der jeg kun har fått på meg et bryn. Utrolig hva bryn gjør med hele ansiktet! 

Så var det tid for videre klipp, styling og makeup! Jeg føler meg som ei dronning!


Fint fargespill:)


Føning, klipp og styling ♥


Krøller blir til. Synes fargene kommer så fint fram når det ble krøller i håret. De brukte to forskjellige krølltenger, en stor og en stav som er litt tynnere. Disse selger de også i salongen.


Her ser dere produktene som ble brukt til stylingen min. Min favoritt er rotskummen (den grønne flaska). Den påføres inne ved hodebunnen og gir håret litt volum. Hvem vil vel ha hår som ligger helt klistra til hodebunnen? Den runde kula gleder jeg meg også til å prøve ut. Det er en kur som inneholder fargepigmenter, som gjør at fargen sitter lenger i håret og beholder glansen. Alle produktene kan kjøpes i salongen.


Sminken som ble brukt..


Multitasking. Her blir jeg både sminket og krøllet håret på samtidig.

Flere som føler seg mer vel når de har fått litt sminke på ansiktet? Jeg synes det er fint med en naturlig look, men jeg føler meg desidert finest når jeg har litt sminke på. Det trenger ikke å være mye og det er fint når det ser naturlig ut, men ansiktet blir freshere når det har fått litt mer glød og farge. Her ser dere meg før og etter sminka. Hva synes du?


Elin la sminke i fine jordtoner som matchet håret. Jeg ble utrolig fornøyd med alt og følte meg så fin!

Det endelige resultatet med både hår og sminke ser dere her!


Elsker mitt nye hår!

Etter vi var ferdig med behandlingen tok vi turen inn til Brynem Gaver & Interiør for å prøve noen matchende klær. Der ble jeg stylet opp slik at vi fikk tatt noen fine bilder. Jeg endte opp med å kjøpe meg kjolen + et par plagg til som det ikke er bilde av her. De har 30 – 70% på klær, så jeg fikk gjort noen kupp! Klær, sko og tilbehør er fra Brynem.

Alt i alt er jeg superfornøyd med dagen min hos Fager! Elin og Henriette er både dyktige og veldig hyggelige. Dette blir definitivt min frisørsalong framover og håper jeg kan dele enda flere behandlinger med dere i tiden som kommer. Ønsker du å bestille time kan du ringe Fager Skjønnhetspleie på tlf. 469 02 801. Jeg oppfordrer også alle til å følge salongen på FACEBOOK OG INSTAGRAM (trykk på navnet for å komme til siden). De har nylig hatt konkurranse der, og det vil garantert komme fler framover. Her får dere også sett fine før og etterbilder av behandlingene. 

Fornøyd gikk jeg fra salongen torsdag, og jeg tror faktisk aldri jeg har vært så fornøyd før når jeg har gått fra en salong. Kan anbefales!!


 

Håper dere likte innlegget mitt. Neste helg poster jeg en video fra dagen min hos Fager. Jeg skal prøve meg på å redigere filmen denne uka og gleder meg veldig til det. Blir det suksess er det noe jeg kommer til å fortsette med! 

Hva synes dere om behandlingen og min makeover?

#makeup #hår #klipp #farge #skjønnhet #velvære #frisør #sponset #samarbeid #makeover #krøller

Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut September får alle mine lesere/følgere 15% ved kjøp av babynest gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]