MINIFERIE TIL BØ!

Hei dere ♥

Inneholder sponsede produkter

Ting går litt tregt om dagen, eller så er dagene så fulle at jeg får dårlig tid til ting. Eller så prioriterer jeg litt feil. Når jeg tenker meg om så er det nok det siste, for jeg burde har mer tid enn før, men jeg er nok en livsnyter og velger ofte å gjøre de tingene jeg har lyst til og ikke det jeg burde gjøre. Nå er vi allerede kommet til en ny uke og dette innlegget begynner å bli litt sånn «velkommen etter innlegg», men jeg tror uansett at det er nytt for dere. For en uke siden dro jeg, Marcelo og brødrene mine Jonas og Michael for å besøke bror Philip som studerer i Bø i Telemark. Vi bestemte oss for å leie en campinghytte da det hadde blitt en smule trangt på rommet til Philip. Vi leide oss inn på Bø Hytter og Camping og jeg må si meg veldig fornøyd med valget og kan virkelig anbefale dette stedet til andre som skal til Bø. Det ligger rett ved Bø Sommerland og har også mange morsomme aktiviteter på selve Campinga som blant annet minigolf, basseng og stor klatrepark (Høyt og Lavt). Vi var der utenfor sesong så var en del som ikke var oppe, men likevel koste vi oss. Vi spilte minigolf og hygget oss i den fine campinghytta. 

Så morsomt å ha med Marcelo på tur også. Han er virkelig en grei liten kar å ha med seg! Han sov mesteparten av bilturen bort og når han var våken var han fornøyd. Vi passa på å stoppe så også han fikk strekke litt på kroppen. Er jo rart med det, men de sitter jo fastspent i setet sitt og det er viktig å tenke på at de også kan ha behov for å bevege på seg. Vi klarer jo å bevege oss greit mens vi sitter i bilen, men det er litt annerledes for et lite barn, så greit å ha det i bakhodet. Marcelo var som vanlig en solstråle hele turen og vi benyttet anledningen til å knipse noen bilder av han i Campinghytta.

Bodyen han har på seg her er fra me&i (sponset)


Har blitt sterk i nakken og koser seg mer i mageleie nå..♥​

På kvelden dro vi inn til sentrum og tok middagen på den fine restauranten «Den Gode Nabo», populært kalt «Nabo`n». Her var jeg og spiste forrige gang jeg var i Bø også og jeg drar vel hot neste gang også. Restauranten er kjempekoselig og maten er nydelig, så vi skal ikke klage!


Philip bestilte seg speket andebryst!


Jonas sin Hamburgertallerken!


Jeg og Gorbi endte opp med biff i pitabrød.


Marcelo koste seg sammen med oss på Restauranten!

På kvelden kosa vi oss på hytta og sov godt gjorde vi også. Det var to køyestenger + en familiekøyeseng, så Marcelo lå ved siden av meg i babynestet sitt i den største senga. Dagen etter tok vi oss en deilig frokost, vasket oss ut av hytta og dro en liten tur hjem til Philip før vi satt kursen mot Fredrikstad igjen. Da ble Marcelo med meg på sin første fotballkamp noen sinne! 
 

Både jeg og Marcelo har på oss klær fra me&i på bildene (sponset)


Superfornøyd med min nye bukse og trøye fra me&i. Marcelo har også ny kosedress fra samme merke!

Og et par bilder av hytta innvendig!

Takk for en fin tur til Bø.Vi kommer igjen, Philip! 🙂

Noen andre som har vært i Bø? Hvor overnattet dere? 

#bø #miniferie #camping #sponset #meandi #mote #hytte #mamma #familie

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut August får alle mine lesere/følgere FRI FRAKT ved kjøp av babynest eller Tipitelt gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]