FAST FØDE FOR FØRSTE GANG!!

Hei alle ♥

Dagen etter at Marcelo ble fire måneder spiste han fast føde for første gang. Det var nå om fredagen. Jeg vet man ikke må begynne med det så tidlig, men vi følte han var moden for det og at han kom til å like å få noe annet enn melk. Og der hadde vi helt rett! Grøt var en skikkelig slager og jeg som hadde tenkt til å bare gi han et par skjeer endte opp med å gi han hele skåla. Det var jo ikke så mye uansett, men han var så ivrig og synes det var så godt!

Nammenam!!

Jeg valgte å begynne med Risgrøt da jeg fikk anbefalt det av helsesøster. Jeg har kjøpt inn noen forskjellige glass som egner seg til 4 måneder, men tenkte å ikke introdusere han for alt med en gang. Vi valgte Hipp, fordi det er det han også bruker i morsmelkerstatning og vi har veldig god erfaring med det. Han har hatt litt mer vondt i magen når han har fått Nan, så da gikk vi likegodt for Hipp i grøt også, og han har hvert fall ikke reagert noe på den.

Skjea jeg bruker er fra Beaba og den har vi fått av noen i Spania, så jeg vet ikke om man får kjøpt den her. Men den er veldig fin synes jeg. God å holde i for den voksne og så er den av silikon som gjør at den er bra for gommen til barnet også.

Marcelo har fått grøt nesten hver dag siden han startet, og neste uke tenkte jeg å introdusere han for et av glassene jeg har kjøpt!

Og sånn så det ut da han var ferdig med grøten!! – Neeei, Jeg vil ha meeeer! 🙂 

Fornøyd gutt til slutt da!

Og mett og god plana han ut på sofaen med pappa ♥

Når startet du å gi fast føde til barnet ditt og hva startet du med?

#grøt #kosthold #baby #barn #mamma #fastføde 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

SISTE DAG!!! Ut August får alle mine lesere/følgere FRI FRAKT ved kjøp av babynest eller Tipitelt gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]