MARCELO 4 MÅNEDER GAMMEL!

Hei alle ♥

Min lille Marcelo har nå blitt 4 måneder gammel. Du verden så fort tiden går! Og i fare for å gjenta meg selv, her skjer det nye ting hele tiden! Det er gøy å følge med på alt og få ta del i utviklingen hans. På mandag var vi på gruppetime med fysioterapeut og det var spennende å se andre barn på rundt samme alder. Morsomt at de er så forskjellige, men likevel på omtrent samme stadie. 

Og nå skal dere høre hvordan Marcelo ligger an i utviklingen!

Utseende/vekt/lengde: 

I ansiktet er han ganske lik seg selv, selv om jeg synes han bare blir vakrere og vakrere for hver dag som går. Han stråler jo som en sol og er ikke kostbar på smila. Det er veldig lett å få kontakt med han. Vi veide og målte han i begynnelsen av August og de siste målingene viste 7,3kg og 66cm lang. En stor fin gutt!

Han bruker nå størrelse 62/68 i klær.

Fysikk:

Marcelo holder hodet selv, og klarer nå å løfte det opp når han ligger på magen. Dette er noe som tok litt tid for han, men nå ser det ut som han får det til ganske bra. Han har fått speil i lekegrinda og det liker han kjempegodt. Den øker jo også motivasjonen når han ligger på magen, for i utgangspunktet er ikke det favorittstillingen. Han liker godt å sitte i vippestolen sin eller ligge på ryggen og prate med lekene sine og prøve å ta tak i dem. Når han ligger på ryggen løfter han nå beina rett opp og klarer å vri seg til en av sidene. Dette er visst begynnelsen på at han etterhvert kan snu seg. Det blir spennende å følge med på. Han har også blitt enda mer stram i kroppen og har mer kontroll nå enn før. Han har blitt mer bevisst på hender og føtter.

Væremåte:

Skrævlebøtte er vel et stikkord her. Han elsker å prate og lage lyder. Han hermer og synes det er gøy når vi hermer etter han. Han har vært sånn lenge, men han forandrer måten han lager lyder på og kommer nå med veldig mye forskjellig. Han prøver å «rope» litt innimellom og hoster litt ekstra for å få oppmerksomhet. Han har også begynt å le mer i det siste. Veldig nydelig å se på. 

Jeg gleder meg til alt som skal skje med han og utviklingen videre, samtidig så synes jeg tiden er så herlig nå at jeg håper ikke den går så fort! Om ca en måned får vi besøk fra Brasil og det blir utrolig gøy å se deres første møte med gutten. Vi gleder oss masse til det! 

Hva synes du var mest gøy med utviklingen til barnet ditt?

#utvikling #4måneder #baby #fysikk 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut August får alle mine lesere/følgere FRI FRAKT ved kjøp av babynest eller Tipitelt gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]