POKÉMON GO IS MOMMY´S CARDIO!

Hei alle ♥

Har dere sett no kulere body før kanskje? Vår kjære Mie kom med denne til oss her om dagen, og dere ser jo hvor fornøyd Marcelo ble med ny body!!

Og så ligger det jo en viss sannhet i dette og da! For ca fem uker siden bestemte jeg meg for å begynne å gå turer igjen. Det er en fin start etter graviditeten og keisersnittet. Å gå turer har jeg alltid likt, og hva er vel bedre enn å gjøre det på sommeren!? På fem uker har jeg gått tur så og si hver eneste dag. Tror kanskje det er to dager jeg ikke har fått det til, men da har jeg vært i aktivitet på andre måter! Vel.. samme uke som jeg startet å gå turer, kom Pokémon Go til Norge, og etter å ha hørt så mye om det gjennom brødrene mine tenkte jeg at dette måtte jeg prøve. Og da var det gjort. Jeg skjønte ikke så mye til å begynne med, men skjønte fort at hovedpoenget var Å GÅ! Midt i blinken for meg.. Og slik ble Pokémon Go min cardio!! Jeg hadde bestemt meg for å gå uansett, men det er absolutt en morsom greie og egentlig helt genialt at det har kommet et spill hvor man faktisk må ut av døra, ut og gå, ut å møte andre. Det er nok av folk som blir sittende på romma sine rundt om kring og spiller, så Pokémon Go er noe av det bedre som har kommet opp for å fremme god helse i denne verden! (når det gjelder spill) Folk vil aldri slutte å spille, så hvorfor ikke gjøre det mens man beveger på seg!?

Det negative med spiller er jo at mange kun går og ser ned i mobilen. Så man bør velge når man spiller og ikke spiller. Og hvis man spiller, så trenger man faktisk ikke å se på skjermen hele tiden! Det har jo skjedd ulykker rundt om i verden nettopp pga. dette spillet, så det er viktig å huske at det finnes en verden utenfor den du ser på skjermen. Der dukker det nemlig kun opp Pokémon, ikke biler! 

♥ Min lille sjarmør ♥​


 

Spiller du Pokémon Go? Har det fått det i bedre form?

#pokemon #pokemongo #cardio #trening #mamma #baby #4måneder #søtnos

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut August får alle mine lesere/følgere FRI FRAKT ved kjøp av babynest eller Tipitelt gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]