BLOGGEVENT MED ME&I !! NY KOLLEKSJON!

Annonselenker

Hei alle sammen ♥

Som dere sikkert har fått med dere var jeg på Kick off med me&i forrige uke på Thon Hotel Opera i Oslo, og nå skal dere få se litt fra det eventet. Jeg visste ikke helt hva som møtte meg eller hvor jeg skulle, så spurte pent i resepsjonen og fikk beskjed om å ta heisen opp i 10. etasje og fikk et romnummer jeg skulle til. Der kom jeg til et veldig kult, fargerikt rom med usikten du ser på bildet over her! Jeg fikk hilst på alle de andre, sniktitta på klærne som hang der og satt med ned med et glass med noe godt i.. Dette var veldig koselig!!


Ikke feil i det heletatt!

Det første vi startet med var å fortelle hvem vi var og om bloggen vår. Deretter ble vi vist plaggene i den nye kolleksjonen! 🙂 Og der var det jammen mye fint. Jeg visste at vi skulle få prøve litt etterhvert og det kriblet litt i beina etter å komme i gang med det der jeg satt..

Etter vi hadde fått sett på alt, kunne vi gå å kjenne på og prøve tøyet. Vi ble også en etter en sminket av en innleid sminkør! Veldig deilig å bli ordna med bare og få litt proff hjelp til å freshe opp trynet 😉 Jeg hoppet i sminkestolen ganske fort, slik at jeg kunne kose meg med prøvinga etterpå.

Når vi hadde fått på oss forskjellige antrekk sto Camilla klar for å ta bilder av oss. Hun hadde funnet et par fine spots som ga fint lys og kule kontraster. Og med hennes veiledning og engasjement, følte jeg meg brått som en modell! Dette var moro!

Her er noen av bildene. Du finner enda fler i mitt forrige innlegg HER.
 

Og dette antrekket kom hjem i posten til meg i dag!! 

Besøk me&i sin hjemmeside HER eller les litt mer på mitt forrige innlegg HER for å se mer på den nye kolleksjonen!

Liker du deg på sånne arrangementer?

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut August får alle mine lesere/følgere FRI FRAKT ved kjøp av babynest eller Tipitelt gjennom babynest.no. Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]