DEILIGE DAGER PÅ STRANDA!!

Inneholder sponsede produkter

Hei alle fine ♥

Endelig kom det litt sommervarme, og endelig skulle det bli tid for å ta på seg badetøyet og nyte solen! Det har nemlig ikke blitt mye tid til det tidligere i sommer. Mest fordi det ikke har vært bra nok vær til det, eller så har vi vært stucked i byen. Men nå ble det noen dager på stranda!!

På tirsdag dro vi til Storesand på Hvaler og jeg fikk pakka med meg badedrakta og strandtunikaen som jeg har fått fra Klingel.no. Har venta lenge på å få bruke de, men siden jeg sikkert skal til Brasil i vinter også, så håper jeg det byr seg flere anledninger til å bruke det!

Her ser dere meg i badedrakta fra klingel.no. Grunnen til at jeg bestilte denne var at det var en badedrakt og kjole i ett, noe som gjør at man ikke føler seg så veldig «naken» når man er på stranda.. Synes også det ser ganske fint ut, og kult at man ikke trenger å bytte mellom badedrakt og kjole. Man får begge deler i ett. Det er ikke så lenge siden jeg var gravid og for meg var denne midt i blinken, da den skjuler mage og lår litt mer enn andre typer. Den ser også utrolig smashing ut på mer slanke kropper. Ta en titt på den ved å klikke HER.

Kos med lillegutt i strandteltet hans..


Til tross for at jeg ikke føler meg så vel med kroppen min enda, så føler jeg meg veldig vel i denne badedrakta/strandkjolen.


Herlige Marcelo!! 

Jeg bestilte meg også et annet plagg som jeg synes er veldig fint! Dette er en slags strandcardigan som er perfekt til å ta utapå bikini eller badedrakta.. Du knyter den foran og den henger fint rundt kroppen din. Den er lett og deilig i stoffet og har også fine detaljer på ryggen. Veldig kjekt å ta utapå badetøyet når man f.eks skal sette seg å ta litt mat, eller når man har fått litt for mye sol!! Jeg tror denne er utsolgt nå, men du kan sjekke andre godbiter HER.

Strandlivet er så deilig!! 


Lille prinsen har fått sin egen fine plass inne i et telt som beskytter for sola! Sommerdrakt fra Polern O.Pyret.


Brodern og mannen er glad i å være aktive på stranda!


Familiekos ♥

Har du fått vært på stranda i det siste? Hva synes du om mitt nye strandtøy?

#strand #bademote #badetøy #badedrakt #strandkjole #klingel #mote #fashion #familie #sommer #sponset 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut August får alle mine lesere/følgere FRI FRAKT ved kjøp av babynest eller Tipitelt gjennom babynest.no. Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]