NY KOLLEKSJON FRA ME&I SLIPPES NÅ!!

Annonselenker

Hei dere! ♥

Husker dere jeg sa at jeg var på et bloggevent på torsdag? Dette var et kick off i forbindelse med den nye kolleksjonen til me&i. De kommer med ny kolleksjon to ganger i året og denne gangen var det den nydelige høstkolleksjonen som ble presentert!! Her er det klær for alle!! Jeg ble kjent med me&i og klærne der i våres, og jeg har sjeldent vært så fornøyd med et klesmerke. Morsomme motiver, fine farger og ikke minst utrolig komfortabelt! Det er også veldig kult at man kan matche så mye. Enten om det er mor og barn eller søsken. 

Jeg skal vise dere mer bilder fra bloggeventet i et eget innlegg, men først vil jeg presentere litt av denne flotte kolleksjonen. Bildene som er merket er tatt av fotograf Camilla Bratt! Utrolig dyktig og hyggelig dame!

Først kommer en av mine favoritter, som er på vei hjem i postkassa mi i skrivende stund!


Elsker fargen på denne. Den har også et ekstra lag med stoff foran som gjør at den blir ganske flatterende på magen. Du finner helt lik HER. Jeg matchet den med denne myke, komfortable jeansen som også er på vei hjem til meg. Gleder meg til å bruke det! Du finner lik jeans HER.

Her kommer et eksempel på en typisk me&i kjole.. Motivet er rett og slett mange fugler. Den ser ikke så kul ut på hengern, men blir veldig fin på! 


Du finner lik HER, og der får du også sett bilde av hele kjolen.

Jeg la virkelig min elsk på denne flotte cardigan og det tror fler enn meg gjorde. Den ble veldig populær!

Cardigan finner du HER.


Matchet denne med en deilig svart kjole. Kjolene kommer ofte med bånd til midjen, men det er ikke lagd noen hempe, slik at du kan velge å ikke bruke det om du ønsker det. Jeg synes det er finest med! Den svarte kjolen finner du HER.

Denne kjolen synes jeg er utrolig kul. Den har en veldig fin farge og er litt spesiell. En typisk kjole man kan bruke både til hverdags eller hotte opp til fest! 

Du finner lik HER. 


Her er litt av hva den nye kolleksjonen inneholder. Jeg venter også på en herlig kosedress og body til lille Marcelo. Kosedressen er i samme fine grønnfarge som den te-trøya jeg har bestilt meg. Bilder av gutten med den kommer selvfølgelig etterhvert.

Me&i har klær helt fra nyfødt og opp til voksen alder, samt noen få klær til mannen, så her kan man finne noe for hele familien. Jeg blir alltid imponert over hvor deilig stoffet er, og alt av babytøy er i organisk bomull. Og når klærne både er fine og komfortable… Da skal ikke jeg klage!! 🙂

Sjekk ut de andre me&i bloggerne: Monicas liv, Femhjerter og Johannastyle.

Bli Selger!!

Me&i søker nye selgere om dagen, og vil du finne mer ut om dette kunne være noe for deg kan du klikke HER. Dette virker som et utrolig morsom og spennende jobb, og det er ikke vanskelig å se at de som jobber med dette trives! Ta en titt å se om det kunne vært noe for deg!

Vær vertinne!!

Ønsker du å ha et party hjemme hos deg, kan du booke det HER. Da kommer det ei blid og hyggelig dame hjem til deg og viser fram kolleksjonen for deg og dine venninner. Her blir det mulighet for å prøve klærne og bestille hjem noen herligheter. Du kan se bilder og lese om mitt party HER. Det var en veldig avslappet og hyggelig stemning og så likte jeg at det ikke var noe kjøpspress. De som ville ha noe skrev det på et skjema og var det noen som ikke ville kjøpe, så var det ingen som la merke til det engang for man fløy rundt og prøvde klær og drakk sprudlevann 🙂 Anbefaler virkelig å ha et slikt treff og jeg gleder meg til mitt neste som skal være nå på høsten. Og så må man ikke glemme at vertinnen selvfølgelig får en vertinnegave også!

Håper dere liker kolleksjonen og finner noen favoritter selv! Spør meg gjerne om dere lurer på noe, og følg med videre så kommer det flere kjempefine bilder fra dagen jeg hadde i Oslo med me&i.

Hva synes dere om den nye kolleksjonen?

#klær #fashion #meandi #meandiinternational #initforthefun #jointheparty #kolleksjon #høstkolleksjon #mote

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]