3 MÅNEDER OG NYE KLÆR!!

Hei alle sammen ♥

I dag er Marcelo akkurat tre måneder gammel! Tiden flyr så fort!! For akkurat tre måneder siden lå jeg på oppvåkninga etter keisersnittet og det var faktisk på en mandag det også! Utrolig at det allerede har gått tre måneder og utrolig at et lite menneske kan utvikle seg så mye, for ikke å snakke om hvor mye han har vokst. Og det skjer vel ikke særlig mindre de neste tre månedene! Spennende blir det!

For litt siden hadde jeg homeparty her med klær fra Me&i og da fikk vi velge et sett til Marcelo. Valget falt på dette lekre settet med haier på! Kjempetøft og kjempedeilig!! Du kan finne bodyen HER og buksa HER. Bodyen er i 100% økologisk bomull og buksa er i 80% økologisk bomull og 20% polyester. Superdigg. Nå er det også 50% på dette settet og mange andre klær!! 🙂 

Klærne er sponset


En liten skøyer!


Herlige gutten vår ♥​


Snart stor nok til å sitte selv..!? hihi


Sjekk den kule haien på rumpa!


Jeg har også på kjole fra Me&i (sponset). Også på 50% nå!

Hva synes du om dette settet?

#baby #babygutt #mamma #mote #sponset #klær #meandi #meandiinternational #meandinorge 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]