MARCELO 12 UKER GAMMEL!!

Hei alle!

På mandag var Marcelo 12 uker gammel. Han nærmer seg nå tre måneder og begynner å bli mer og mer gutt, selv om han selvfølgelig er baby enda! Det er veldig gøy å følge med på alt som skjer om dagen og det skjer virkelig så mye!! På tide med en liten oppdatering på alt sammen..

Utseende:

De siste ukene synes jeg ikke han har forandret seg så mye, bortsett fra at han blir større. Han har det samme søte ansiktet. Han har nok blitt litt rundere da, men det er bare fint. Han spiser godt og selv om det er en stund siden vi veide han sist, så tror jeg den øker jevnt og trutt. Sist vi veide han var i slutten av juni og da veide han 5,6kg. 

Fysikk:

Marcelo klarer å holde hodet mer eller mindre helt selv og er ivrig på å titte rundt seg å få med seg til. Han er ganske stram i kroppen og det virker som han hele tiden vil «opp». Han er lik mora si.. Vil ikke gå glipp av noe! Han liker også å stå med strake bein når vi holder han på fanget. 

Væremåte:

Da han var 8 uker fortalte jeg om at han hadde begynt å smile og gjort det et par uker. Nå smiler han dagen lang og er en skikkelig blidfis. Han søker etter kontakt hele tiden og han lyser opp når han får det!

Det som er ekstra gøy om dagen er at han har begynt å prate så mye.. Eller bable da! Han er kjempeivrig og kommer med mange forskjellige lyder. Noen ganger kommer det små hyl og forsøk på å le. Veldig gøy altså!! 


Sommerdrakten er fra Guttelus


Smilet på lur..:)

Den siste tiden har vært rolig med helsestasjon og sykehusbesøk. Vi var og tok blodprøve på helsehuset i slutten av juni og ellers er neste avtale i slutten av juli, da han skal på 3 måneders kontroll. Nå bare nyter vi hver eneste dag og koser oss med sommeren! Livet sammen med Marcelo er så koselig ♥

Har du barn selv? Synes du de første 12 ukene gikk fort?

#baby #babygutt #mamma #12uker #smil #utvikling 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]