3 MÅNEDERS KONTROLL OG LEGESJEKK MED MARCELO!

Hei alle mine fine ♥

25. juli var vår kjære lille Marcelo 3 måneder gammel! Tiden flyr så fort, og snart har han vel hatt sin første dag i barnehagen, for ikke å snakke om sin første skoledag. Nei, hjelp. Det tør jeg ikke å tenke på!! Et par dager etter han ble tre måneder var vi på kontroll med gutten. Det er den vanlige kontrollen som er på helsestasjon. Han skulle veies, måles og få vaksiner.

Og til tross for at Marcelo var ganske liten og spe til å begynne med så har han virkelig tatt igjen det nå. På kontrollen veide han 6960g og var hele 64cm lang. Han er ingen liten gutt lenger. Tvert i mot ganske stor, men innenfor normalen. Han ser ikke så stor ut likevel synes jeg. Han har ganske stram hud og er veldig fast i kroppen, noe som gjør at han virker litt lettere enn han er tror jeg. 

Ellers sjekket helsesøster hvordan han lå, snudde seg, åssen kontakt hun fikk med han osv. Marcelo hadde sovnet på venterommet, så var litt trøtt stakkar. Men alt var bra med lillegutt! Det vi skal trene litt ekstra på nå, er å ligge på magen. Han blir litt fort utålmodig og sint. Lille pjokken har temperament allerede! Vi tok også tre vaksiner denne gangen. Det var DTP-Polio + Hib, Rotavirus og PKV. Ofte kan man få feber og bli litt uvel etter sånne vaksiner, men foreløpig har ikke Marcelo hatt de store reaksjonene. Han var kanskje litt mer grinete/sår denne dagen og så sov han litt mer enn vanlig. Feberen ble målt til 37,9 på kvelden så det var så godt som ingenting.

Føler at jeg gjentar meg selv i hvert innlegg jeg skriver om han, men tipper alle som har barn selv er enig i at det skjer nye ting hele tiden. Marcelo er ekstremt pratsom og det har han jo vært en stund. Men lydene forandrer seg stadig og han prøver å få til nye ting. Han er generelt veldig opptatt av alt som skjer rundt seg og virker som en type som ikke skal gå glipp av noe.. Lurer på hvem han har det fra..!? :p Det er så gøy å følge med på utviklingen hans og for meg som vanligvis er et sovedyr og en smule morragretten, så må jeg bare si at det bare er koselig å våkne og se inn i øya til Marcelo. Han blir så blid når han oppdager at jeg er våken og det smelter jo mammahjertet mitt! Han sover veldig bra om natta nå. Ofte spiser han et måltid ca kl. 22 og sovner rundt midnatt. Da sover han til mellom 7 og 10. Så spiser han og får ny bleie og så kan han sove et par-tre timer til Helt herlig!!! Enn så lenge har jeg ingenting å klage på og han er bare helt nydelig å være sammen med. ♥

I dag var vi på helsestasjonen igjen for en liten legesjekk. Jeg ville sjekke navlen hans siden den var litt mørk fortsatt og så har han fått en hoven klump ved BCG vaksinen han tok i begynnelsen av juni. Begge deler var helt normalt og navlen var litt mørkrere fordi han har mørke pigmenter og det var en liten pigmentsamling der. Helt normalt og helt ufarlig! Merket etter vaksinen var også helt vanlig! Så deilig å få bekrefta at alt er bra med gutten! Vi veide og målte han også i dag og nå veide han 7,3kg og var 66cm lang. 

Bildene er fra 3 månederskontrollen!

Denne uka er blåst i gang bokstavelig talt og vi har masse å glede oss til i dagene som kommer. I helgen var vi både i bryllup og barnedåp, så det var godt å sove litt lenge i dag. Marcelo har vært inne i dag, mens jeg fikk meg en gåtur. Det blåste jo så mye at jeg nesten ikke turte å gå tur mer vogna. Tror også det hadde vært ganske guffent for Marcelo å være ute i dag. I morra har Mailson fri, så da skal vi kose oss litt med han, og senere i uka blir det å treffe ei venninne i byen og på torsdag skal vi til Oslo på Kick Off med Me & I. Det gleder jeg meg til! 🙂 Til helgen blir det mest sannsynlig en dag til Sverige for å handle mat, en foodprepdag og 90 årslag til min farmor på søndag!! 

Ha en superfin uke alle sammen!! #kontroll #baby #3måneder #mamma #vaksine #legesjekk #vekt #lengde 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]