MÅTTE LOGGE AV LITT. NÅ LOGGER JEG PÅ!!

Hei dere! ♥

Vi som lever i dag er på en måte pålogget til enhver tid. Vi er alltid tilgjengelige for andre og logger på både facebook og instagram rett som det er. Som oftest er jeg selv pålogget hele tiden og i tillegg har jeg en blogg som gjør at jeg deler ting fra livet mitt så og si daglig. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg gjør det, men jeg trives med det. Noen ganger ser jeg for meg at jeg ikke skal skrive på denne bloggen mer, men det føles rart og som en vei jeg ikke har lyst til å gå. Bloggen har liksom vært med meg siden jeg startet å skrive i 2009, og selv om det har vært litt opp og ned med aktiviteten så har den alltid ligget der i bakhodet mitt og jeg føler meg rett og slett bedre når jeg blogger. Rart, men sånn er det. Kanskje er det en del av livsstilen min.. Og livet dreier seg vel om å gjøre det man liker! 

Vel.. nok om det. Det jeg egentlig skulle fram til var at jeg de siste to-tre ukene har logget av litt. Vi har vært på hytta og planen var egentlig å blogge derfra, for jeg hadde internett. Men så bestemte jeg meg for å bare nyte ferien uten å føle en trang til å skrive noe om det hver dag. Nå er hytteferien over, vi er hjemme i huset vårt igjen, og det er på tide å logge på igjen! Jeg har jo så mye å se fram til og så mye å dele, så nå bare gleder jeg meg!! 

Været har ikke vært det beste, men vi har likevel kost oss de siste par ukene. Her kommer en smakebit!

Inneholder sponsede produkter


Koser oss med lille plutten i oppblåsbar sofa! Kjole fra Me&i (sponset)


Ut på trilletur…


For å kjøpe is ved isbaren på Engelsviken. Kjole fra Me&i (sponset)


Et lite avbrekk fra hytta med jentekveld hos Mie! Veldig koselig ♥


nam…


Mie hadde lagd utrolig god mat til oss!! En fryd for øyet og munnen..;)


Vakringen koser seg på hytta!


Stråler som solen!! ♥ Elsker han her!


Fetterne slår av en prat!! Ille koselig med disse to guttene som er født med 20 timers mellomrom. 


Grilling er obligatorisk! Tipper at gutta planlegger polemonjakt! 🙂


Marcelo elsker å prate… Her med Papai !


Gutta koser seg i sofaen!


Rekekveld på bursdagen til brodern!


Lykkelige og fornøyde over rekeaften! Namme nam!


Meg og mannen i mitt liv! ♥


Marcelo tar sitt første spark på bakken! Med litt hjelp fra pappa.. hehe!


Vi er hjemme fra hytta og jeg er på tur med Marcelo, Mie og Gerbara! Hekta på å gå tur om dagen!!


Denne gutten var veldig fornøyd med at det gikk an å sette opp ryggen litt i vogna. Vil få med seg alt 🙂

Det ble visst en del bilder, men tro meg.. Jeg prøvde virkelig å begrense meg! Nå er det natta her. Dagene går med til å få vaska klær (hopet seg opp etter to ukers ferie), gå turer, kose meg med Marcelo og Mailson og se Orange is the new black (kommet til sesong 2 nå). Marcelo har blitt 12 uker denne uka og det er så utrolig gøy med alt som skjer med han om dagen!! Skriver mer om det i eget innlegg! 

Ha en fin dag! Vi blogges ♥

#ferie #sommer2016 #baby #hytta #jentekveld #Marcelo

Hva driver dere med i sommer?

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]