JENTEKVELD OG HOMEPARTY FRA ME&I!!

Hei alle sammen ♥

I samarbeid med me&i

I går hadde jeg jentekveld her! Det er så lenge siden, så det var utrolig koselig! Jeg hadde invitert noen jenter for å henge og samtidig ha et homeparty. Det er også veldig lenge siden jeg har hatt og denne gangen var det klær vi skulle se på. Midt i blinken for fem jenter (og 3 barn)!!

Noen av oss startet med litt grillings i sola og så kom Anja som skulle vise oss klær fra Me&I klokka 19.


Endelig besøk av Nina igjen! Så koselig 🙂


Mie er grillmester!


Lagde kladdkake og kjærte opp litt melon! Det er jo tross alt jentekveld!


Verdens beste cider!! Den er alkoholfri og du får kjøpt den hos BlomsterLise (Fredrikstad Blomster) i Fredrikstad. Nam Nam.. Den ser ut som vin og må bare prøves!

Jeg har et samarbeid med Me&I gjennom bloggen og det var sånn jeg først oppdaget klærne. De er fra et svensk firma og er utrolig kule og av god kvalitet. Alt til baby og store deler av barnekolleksjonen er i økologisk bomull og også det meste av voksenklærne. Alle plaggene er utrolig deilige og er lagd for normale kropper! Man trenger altså ikke være supermodell for å kle disse klærne. Mange av klærne er fargerike og de har også valgt å matche en del av klærne slik at søsken eller foreldre og barn kan ha samme stil på klærne.

Anja hadde med seg mange klær og startet med å vise fram alt som hang på stativet. Etterpå fikk vi gå å titte selv og prøve på det vi ville. Hun hadde selvfølgelig ikke med alle størrelser i alle plaggene, men de fleste er ganske elastiske, noe som gjør at man godt kunne prøve en størrelse mindre eller større enn det man bruker og likevel se om det var noe man ville ha. Nå var det også 40% på mange av klærne og det kommer jo alltid godt med!


Anja viser fram litt av kolleksjonen!


Jentene er i gang med å prøve og titte…


Se så utrolig vakre i matchende klær!!! *smelt*


Masse fargerike klær!


Stort utvalg!


Sofie tar seg av Marcelo og blir en smule verpesjuk tror jeg ♥​


En liten knekt som er helt utslitt etter besøk og så mye oppmerksomhet! Plana ut på sofaen. Vakringen min ♥ Klær fra me&i (sponset)

Jeg bestilte to sett (body + bukse) til Marcelo + en langermet trøye, to kjoler + et skjørt til meg og en t-trøye til Mailson som matcher det ene settet til Marcelo. Noen av disse plaggene fikk jeg sponset, og noe kjøpte jeg ved siden av. Jeg skal også få et skjørt i tillegg som vertinnegave! Leveringstiden er på 7-10 virkedager og jeg gleder meg utrolig til å få det i posten. Da skal jeg legge de ut her, så dere kan se alt vi har fått! For å se på nettsiden med bilder, oversikt over priser og lignende kan du klikke her: meandi.com

Hvis noen kunne tenke seg å bli selger av disse flotte klærne, så rekrutterer de nå for høsten. Man kan melde sin interesse på hjemmesiden her: Bli selger!

Kjenner du til me&i? Hva synes du om klærne?

#mote #fashion #homeparty #meandi #meandiinternational #meandinorge #initforthefun og #jointheparty

Nå er jeg og Marcelo alene hjemme (Mailson er på jobb) og jeg har sett første episode av Orange is the new black! Tror dette er en serie jeg kan like, og starter andre episode nå!! 🙂 I morra skal Marcelo ta blodprøve, vi skal ordne litt ting til hytta og så drar vi utover på ettermiddagen for å pusse opp! Det er meninga at vi skal flytte ut der på søndag, så her er det bare å henge i!

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]