SE HAN SMILER!! MAMMAHJERTET SMELTER!

Hei dere ♥

I det siste har jeg hatt helt vanvittig mye å gjøre. Vi driver og pusser opp hytta som skal være ferdig til lørdag, så det har stort sett vært det eneste vi har holdt på med den siste uka. Marcelo er med ut på hytta og flaks for oss at det ligger ved vannet og er et superdeilig sted å være. Gleder meg virkelig til det er ferdig og går alt etter planen flytter vi ut der på søndag. Da blir vi et par uker!! Her har jeg tilbrakt så og si hver sommer siden jeg ble født og det er utrolig stas at Marcelo også skal få et forhold til stedet nå!

I går var vi på Ikea hele dagen og for en gutt å ha med seg på tur. Han var bare blid og sov også ganske mye! Ikke noe sak å dra på shopping med han. Ikke enda hvert fall! =) Vi fikk handla inn stæsj til hytta, mens noen andre tok seg av malejobben. Vi var der sammen med Bente som er samboeren til fettern min. Det var veldig koselig! I dag skal vi bare være hjemme. Marcelo har tatt vaksine i dag og ligger nå og sover og i ettermiddag får jeg besøk av noen jenter! Da blir det jentekveld og homeparty fra me&i. Jeg gleder meg veldig til å se mer av de fine klærne!!

Marcelo er nå 9 uker gammel og veier 5,6kg! Han har de siste ukene begynt å smile masse. Det første smilet kom vel ca etter 6 uker, men var litt vanskelig å få snappa på kamera. Etterhvert som ukene og dagene har gått smiler han bare mer og mer og nå får vi mange smil daglig. Noen ganger er han også på vei til å le, så dette er kjempespennende!! Han er jo også så utrolig vakker også når han titter på deg med de fine blå øya og gliser. Mammahjertet smelter! ♥

Bildene er tatt med mobil, men det får funke for denne gang!! Se så vakker! 🙂

Her er også en liten videosnutt. Mulig den kun går å se fra mac eller pc!
 

video:video 26

Nå skal jeg rydde og ordne litt i heimen og ta meg av lillegutt før party i kveld og så snakkes vi snart igjen! Planen er jo egentlig å blogge daglig, men ja… Dere ser hvordan det går! Har jo enda til gode og dele fødselshistorien og litt andre historier fra sykehuset. Dere skal også få se bilder fra homeparty i kveld! 🙂

#9uker #første smil #baby #mamma #homeparty #me&i 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]