8 UKER SOM MAMMA TIL VAKRE MARCELO!

Hei og velkommen uke 25!

I dag er Marcelo 8 uker gammel! Noe som også betyr at jeg har vært så heldig å få være mamma like lenge! ♥ Det er rart at for litt siden var han ikke her, og nå kan jeg virkelig ikke se for meg en dag uten denne vakringen! Jeg vet at jeg gjentar meg selv i de fleste innlegg jeg skriver om han, men det er virkelig så fantastisk å være mamma til Marcelo. Hvis du ikke vet hvordan det føles, så kan du gange en forelskelse med 10 og så er du ca der 🙂


Marcelo smiler masse om dagen, men han har en tendens til å slutte å smile når han ser kamera. Han blir på en måte alt for opptatt av det. Så dette er det nærmeste jeg kom smilebilde i dag. Kanskje jeg er mer heldig i morra 😉

De første 8 ukene av livet til Marcelo har vært spennende, hektiske, lærerike, morsomme, slitsomme og helt fantastiske! Vi ble først kjent med en gutt som sov nesten døgnet rundt. Det er jo helt vanlig de første dagene. Vi klarte ikke å ta øynene vekk fra han og den første uka var både rar og veldig fin! Å gå fra å være bare deg til å plutselig ha en liten person som er totalt avhengig av deg, er utrolig spesielt. Etterhvert som ukene gikk hadde Marcelo fler og fler timer i løpet av døgnet der han var våken. I førsten gjorde han ikke så mye ut av seg, men etter han bikket en måned merket vi at han begynte å bli mer og mer nysgjerrig. Ikke var han bare mer våken, men han ville hele tiden titte rundt seg og observere ting.

Fra han var 6 uker skjedde det også nye, store ting. Vi begynte å få veldig god kontakt med han når vi snakket med han og vi så at han prøvde å herme etter oss. Nå, etter 8 uker er han kvikkere enn noen sinne. Han følger med og søker etter kontakt. Han vil ha oppmerksomhet, han prøver å prate og han smiler til oss flere ganger daglig. Innimellom ser vi også antydninger til at han kan le litt. Det er så utrolig søtt og selv om jeg ikke vil at han skal vokse så fort, så gleder jeg meg til alt som kommer til å skje de neste ukene! 


Slapper av…

Den kognitive utviklingen er absolutt den mest spennende, men Marcelo har også forandret seg fysisk siden han ble født. Han var ganske tynn, men siden han spiser så godt som han gjør, har han jaggu fått litt kjøtt på kroppen også! Han har naturligvis blitt større og allerede vokst ut av klærne i str. 50. Nå bruker han mest str. 56 og litt i str. 62. Han vokser jo så fort at det nesten er litt vemodig, og jeg skjønner mer nå enn noen sinne at det ikke er vits å kjøpe inn store mengder av klær når du får en baby, for du rekker rett og slett ikke å bruke alt. Det er gøy å bytte klær daglig, men noe av de klærne jeg liker ekstra godt skulle jeg gjerne sett han passe litt lenger. Ellers synes jeg han har forandret seg litt i ansiktet også. Trekkene har på en måte bare blitt penere og hodefasongen har blitt mer «normal» om jeg kan si det sånn. Han var jo litt preget av å ligge i seteleie i så mange uker. Jeg hørte forresten at barn forandrer hodefasong helt fram til de er 2 år. Mest det første året da..


Godgutt!! ♥ Kosedressen er i ull og kjøpt hos guttelus.no. Superfornøyd med den og elsker fargene!!!

Det har roet seg litt for oss med turer til sykehuset og helsestasjonen. Denne uka er det ingenting og neste uke skal vi ta en vaksine og på første barseltreff! Dette skjer samme dag, så det er ikke så galt egentlig. Det blir jo også spennende å dra på barseltreff, for det har jeg aldri vært på før! =) 

I dag er det drittvær og en mulighet til å være inne med god samvittighet! Jeg og Marcelo har vært på besøk hos noen i familien og ellers bare kosa oss her hjemme! Deilig med sånne dager også!


8 uker og begynner å bli skeptisk! 🙂

Hva er planene deres for uka?

#8uker #baby #mamma #forelsket #guttelus #mariusmønster

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]