FINE DAGER MED LILLE GULL!!

Hei dere ♥

Nå er det sommerferie!! =) Vi har jo hatt «sommerferie» en liten stund, men det er litt deilig at også andre begynner å få ferie nå! 🙂 Vi koser oss masse om dagen. Vi har vært litt ute på hytta og ellers vært hjemme. Har også hatt tid til litt besøk og det er jo veldig koselig! Marcelo har virkelig forandret seg de siste par ukene. Han er nå ganske mye våken, han søker kontakt hele tiden og han har begynt å smile!! Det er virkelig noe av det søteste altså!! =) Jeg har enda ikke lykkes helt i å fange smila hans på kamera for når jeg drar fram det, blir han plutselig veldig nysgjerrig og konsentrert på hva det er jeg holder i hånda! =) Men det er likevel veldig morsomt for oss at han responderer så mye nå! =) I morra er vår lille skatt 8 uker allerede! De neste par ukene skal vi bruke til å klargjøre hytta for sommeren, møte venner, gå turer og prøve å gjøre hver dag til en glede!! Vi er gode på å kose oss, så det skal nok gå bra! 

Her er litt bilder fra dagene som har vært!

♥ Pappakos ♥


Er han ikke bare vakker? Klærne er fra Name It!


En liten powernap i lekegrinda..:)


Besøk av fine Sander! ca 7 måneder mellom disse to..


Noen er mer fornøyd med å bli tatt bilde av enn andre..;)


Mormor og Marcelo ♥​


Rebekka og Sander! Deilig med dager man kan sitte på verandaen til kl. 22 🙂


Nysgjerrig på alt!


Heldige meg fikk låne Sander litt 🙂 Godgutt ♥

Resten av denne søndagen skal brukes til å ordne litt mer med tinga til lillegutt. Jeg har nylig sortert ut litt klær og allerede pakket bort det han har vokst i fra. Tiden går så fort altså. Han bruker nå str. 56, men passer noen ting i 62 også . Jeg kjenner at jeg må forte meg å få brukt alt det fine han har, for snart passer han det ikke mer! Ellers har jeg fått registrert navnet hans og hans fulle navn er Marcelo Gangfløt Pereira. 

Ha en fin dag alle sammen og god start på ferien!!

#baby #besøk #playdate #pappagutt #kos #ferie #sommer #mamma

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]