NED 30 KG PÅ 2 UKER!

Hei alle sammen ♥

I dag har det vært første dag med regn på ganske lenge. Egentlig er det litt deilig for da kan vi være inne med god samvittighet. Det gjør at jeg får tid til å både gjøre litt husarbeid, skrive blogg og ligge på sofaen. Man trenger sånne dager innimellom! 

Jeg har i løpet av de siste par dagene gått igjennom alle kommentarene siden jeg lå på sykehuset og endelig fått svart på de. Ja det tok sin tid, jeg vet det. Jeg er så takknemlig for alle gratulasjoner, lykkeønskinger og koselige kommentarer som har kommet inn. Jeg er virkelig heldig! ♥ Likevel kommer det alltid noe oppgulp innimellom de søte, fine kommentarene. Noen har bare så utrolig trang til å prøve å trykke andre ned ved å fokusere på ting som ikke er bra, fint eller lignende. Og da er det jo typisk at man skal bite seg merke i akkurat det, ikke sant? Vel en kommentar førte meg inn på dagens tema, nemlig vekt. Da jeg la ut et innlegg på bursdagen min, som var litt over to uker etter fødselen kom det en kommentar på at jeg fortsatt så litt rund ut. Ja, det var altså noen som klarte å lire av seg den setningen innimellom alt annet, som om jeg hadde sagt at jeg plutselig var blitt tynn.

Mitt svar til kommentaren er at Ja, selvfølgelig så jeg fortsatt litt rundt ut to uker etter fødselen. Jeg ser fortsatt rund ut, nå 7 uker etter. Haha, Det er nesten litt komisk, for jeg la jo ut vekta mi i all offentlighet før fødselen da den var på over 106kg, og før jeg fikk ut mitt lille mirakel så var den sikkert oppe i 110, så hvordan jeg ikke skulle sett «litt» rund ut to uker etter fødselen skjønner ikke jeg. Går det an å gå ned 30 kg på to uker?? 

Å legge på seg i svangerskapet er helt normalt, og jeg la vel kanskje på meg litt i overkant tror jeg! Vel, sånn ble det og sånn er det. Jeg skal helt klart tilbake til vekta jeg hadde før graviditeten, men det skjer ikke over natta og for å være helt ærlig så har ikke det vært mitt hovedfokus midt oppe i å bli kjent med min lille skatt, sykehusbesøk, bleieskift og brystbetennelse. Jeg tok også keisersnitt, noe som har gjort at jeg ikke har kunnet trent. Jeg vet at med et normalt sunt kosthold og mosjon så kommer jeg til å gå ned, men det vil ta litt tid. Jeg har tidligere kastet meg på utallige kurer, men det er ikke slik det skal skje nå. Jeg vil fokusere på å være sunn og aktiv og da vil resultatet enkelt og greit komme av seg selv. Jeg gleder meg dog veldig til å få tilbake kroppen min om jeg kan si det på den måten, for jeg har vel knapt et plagg jeg føler meg vel i om dagen. Men hver dag og uke er en mulighet til å gjøre noe godt for kroppen min og den muligheten har jeg tenkt til å gripe. Nå kan jeg endelig begynne å trene sånn smått igjen også og det gjør ting litt lettere. Foreløpig har det bare blitt gåturer med vogna, og det har i grunn vært slitsomt nok. Neste uke skal jeg gjøre comeback på Spenst og gleder meg faktisk litt til det, selv om jeg vet det blir dritslitsomt. Jeg skal begynne pent, så jeg ikke går på en smell. Foreløpig har jeg gått ned ca 13kg siden fødselen (inkludert hva babyen veide osv.), og jeg har en del igjen for å si det sånn, så det blir spennende å se hvordan kroppen kan forandre seg i løpet av sommeren og høsten! 

♥ Going back in that shape!! ♥


Slik så jeg ut på utdrikningslaget mitt som var et par måneder før jeg ble gravid!

Har du vært gravid? Hvor fort gikk du ned i vekt etterpå? 

Ha en fortsatt fin kveld folkens! Nå ser jeg sola titter fram her igjen. Åhh, måtte dette bli en knallsommer!! Følg meg gjerne videre for oppdateringer på livet som mamma til Marcelo, vektnedgang og ellers litt oppdateringer på mote, skjønnhet og mer babystæsj!! 

#vekt #svangerskap #gravid #trening #mamma #kropp 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]