HEKTISKE DAGER PÅ SYKEHUS OG HELSESTASJON MED MARCELO!

Hey lovely people! ♥

Hvor ble dagene av? På tide med en oppdatering fra oss også nå synes jeg. Jeg har jo faktisk ting å fortelle, men en brystbetennelse og veldig fint vær har tatt knekken på bloggmotivasjonen min de siste dagene. Dessuten skjønner jeg ikke hvordan timene plutselig kan gå så fort. Før jeg vet ordet av det er klokka, ja like mye som nå! Det er jaggu godt at en ikke jobber ved siden av for tiden. Å være mamma er virkelig en 24/7 jobb. Den koseligste jobben i verden da. Skal ikke klage sånn sett, men man ser hvor fort tiden bare flyr avgårde!


Gullet har fått seg lekegrind! Min bursdagsgave! Denne er 80x80cm og fra Siljes barn og utstyr! 

Det har både blitt og blir en tid med en del besøk både på sykehuset og helsestasjonen. Denne uka starta med at jeg fikk en kraftig brystbetennelse som gjorde at jeg tilbragte to dager hos modern forrige helg. Ikke lett å ta seg av en liten baby når man ikke klarer å ta seg av seg selv engang. Mannen jobbet mye, så jeg fikk mye hjelp fra mamma. På mandag dro jeg til legen og fikk bekreftet veldig høye verdier og måtte starte med antibiotika da. Dette gjorde også at vi måtte utsette besøket til skolen. Etter tre dager med ganske høy feber var det ikke mye overskudd igjen i denne kroppen. 

På tirsdag dro vi for å ta ultralyd av hoftene til Marcelo på sykehuset. Jeg er født med hofteleddsdysplasi og gutten lå i seteleie i mange uker, noe som gjorde at han hadde dobbelt sjanse for også å ha hoftefeil. Da jeg var liten måtte jeg ligge med gips i 9 måneder fordi de oppdaget det så sent, men når man oppdager det så tidlig som på nyfødt-stadiet holder det ofte med å ligge med en pute mellom beina i 3 måneder. Uansett, så håpet vi selvfølgelig at han skulle få slippe det og jeg var derfor ekstremt spent på denne ultralyden. Alt var bra med hoftene til lillegutt, så vi dro lykkelige hjem fra Kalnes denne dagen! =) På onsdagen, dagen etter var vi på fysioterapi på helsestasjonen. Hun sjekket litt hvilken side hodet hans la seg til automatisk og vi fikk beskjed om å følge med litt og passe på at han ikke alltid legger hodet til samme side. Ellers så alt helt fint ut med kroppen til Marcelo ♥

På fredag skulle vi inn til Kalnes for å ta blodprøver igjen, men denne gangen dro vi ikke like lykkelige tilbake. Vi satt og ventet veldig lenge for å komme inn for å ta prøvene og da vi kom inn fant ikke hun som jobbet der ut hvilke blodprøve han skulle ta. Litt rart i og med at de har tatt akkurat de samme før. Uansett, dette endte med at vi et par timer etter at vi kom dro hjem igjen, uten å ha fått gjort noen ting. Nå må vi uansett tilbake på mandag for å ta de prøvene vi egentlig skulle vært ferdig med på fredag.. *arg*. 

De siste par dagene har vi vært på hytta på ettermiddagen. Det er jo så magisk fint vær nå, og da er det ingen steder i verden som er bedre å være enn på hytta. Det tar også bare 20 minutter å kjøre dit, noe som gjør det helt overkommelig. Håper finværet fortsetter sånn framover! I love it!

Neste uka skal vi se en spesialist på Kalnes på tirsdag og på torsdag blir det 6 ukers kontroll på Marcelo.. Tiden flyr! Han er snart 6 uker og det de kaller «barseltid» er snart over for min del. Kroppen skal lissom da være mer eller mindre tilbake til normalen. Når det har gått 8 uker kan jeg begynne å trene mer igjen og jeg slipper å ta like mye hensyn til såret mitt. Jeg trenger virkelig å komme meg i form igjen nå! Føler meg som en dass rett og slett!

Når det kommer til den brystbettennelsen… Antibiotikaen skal jeg gå på fram til tirsdag, og jeg gleder meg til ting er som normalt igjen. Dette skulle jeg virkelig ha vært foruten og det har rota til hele ammestyret for meg og lillegutt. Den siste tiden har jeg både ammet, pumpet meg og gitt tillegg. Noe som egentlig er uutholdelig for jeg gjør nesten ikke annet enn å styre med mat til han lille. Jeg måtte gjøre det sånn fordi Marcelo ikke fikk i seg nok kun gjennom meg. Jeg pumpet meg for å få opp produksjonen, noe som hjalp, men som igjen første til helt sinnsykt såre brystvorter og en kraftig brystbetennelse. Dere får bare beklage detaljene, men jeg klarer ikke helt å forklare det uten å bare si det som det er. Dette er utrolig slitsomt og føler at uansett hva jeg gjør, så blir det galt. Pumper jeg meg ofte, kan jeg kanskje få opp produksjonen, MEN da vil jeg bare bli mer og mer sår… Ja da blir man rett og slett litt i villredet.. Jeg har gitt meg selv den neste uka til å prøve ut om jeg får til å amme helt igjen, eller hvert fall ganske mye. Om det ikke går, går jeg nok helt over på morsmelkerstatning. Det var ikke det jeg ønsket, men jeg ser at det fort kan skje fordi jeg lissom har kommet inn i en ond sirkel når det kommer til amminga. Mat skal han hvert fall alltid få ♥

Som sagt så tar dette mye tid og man blir sliten, spesielt når man i tillegg blir syk. Men i det store og hele så har jeg det helt supert og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har fått lov til å bli mamma til vakre Marcelo! Jeg gleder meg til å se han vokse opp og synes allerede at han vokser for fort. At flere av klærne begynner å bli for små er faktisk ganske rørende, tro det eller ei! Nå gleder jeg meg først og fremst til at de hyppige besøkene på sykehus og helsestasjon skal roe seg og at vi bare kan nyte sommeren. Det er virkelig en flott tid å få barn på. 

Nå er jeg så trøtt at jeg skal stupe under dyna og få bittelitt søvn før lille nurket skal ha mat igjen. Heldigvis er han ikke våken på natta med mindre han er sulten *bank i bordet*, så det går helt fint! I morgen blir det muligens hytta igjen, hvis været inviterer. Håper dere likte oppdateringen og takk for at dere følger med! ♥


Begynt å sove i egen seng! ♥​


Fra hytteturene! Fine gutten til mamma! ♥

Ha en fortsatt fin helg alle sammen!!

#sykehus #oppdatering #helsestasjon #5uker #baby #babygutt

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]