MARCELO 1 UKE GAMMEL!

Hei på dere ♥

Her lever man i en aldri så liten babyboble og får ikke tid til å oppdatere bloggen. Ikke før nå! 🙂 Dette innlegget hadde jeg tenkt til å poste i går, men ammingen satt en stopper for det og til slutt sovna jeg! Sånn kan det gå!

I går var lille gullet en uke gammel. Og bare på en uke så synes jeg han har forandret seg en del. Og han blir bare søtere og søtere for hver dag som går. Rart hvor mye babyer forandrer seg de første ukene i livet sitt. Jeg synes Marcelo er veldig lik pappaen sin da, og ser ikke så mye av meg selv i han enda..

Den første uka har vært helt utrolig. Nå som vi har fått Marcelo kan jeg virkelig ikke forestille meg livet uten. Det er så deilig å ha denne lille bebisen med oss! Han er bare helt til å spise opp og vi nyter hver eneste dag med han ♥ Uka har likevel vært litt hektisk. Vi har vært på sykehuset en del etter at vi kom hjem for å ta prøver av og veie Marcelo. Det har vært litt slitsomt med så mye farting, men lille gullet har det bra og det er tross alt det viktigste. I morgen skal jeg tilbake for å ta stinga mine, og synes egentlig det er rart at de skal taes kun etter 10 dager, men det er vel sånn det er! Så får vi se hvor hektisk dagene blir etter det. Gleder meg litt til å bare slappe av og nyte dagene hjemme!

Livet til Marcelo består foreløpig av å spise og sove. Han begynner å bli litt mer våken ettersom dagene går, men det er definitivt mest om kvelden og natta. Så jeg må benytte anledningen til å sove litt i løpet av dagen også. Men satser på at vi får snudd døgnrytmen hans litt etterhvert. Ellers gråter han ikke mye og er stort sett en fornøyd gutt som liker mye kos! 

Må bare si tusen takk for alle gratulasjonene vi har fått etter han ble født. Det settes stor pris på! ♥ Og så skal jeg bli flinkere til å oppdatere dere mer framover altså! 
Vakringen min ♥ Er han ikke nydelig?

Ha en fin dag alle sammen!! ♥

#baby #babyboy #barsel #enuke #inlove 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]