MARCELO 3 DAGER GAMMEL!

Hei alle sammen ♥

I dag kom vi hjem fra sykehuset, og i dag var det en familie på 3 som dro hjem! Rar, men så utrolig god følelse! Jeg skal fortelle mer om fødselen og dagene på Kalnes i et eget innlegg, men må bare si at jeg er helt utrolig fornøyd med oppholdet og vi har møtt så mange fantastiske mennesker at det var litt vemodig å dra derfra i dag! 

I dag vil jeg vise dere noen fler bilder av vårt lille mirakel 🙂 Han er altså bare helt til å spise opp. Jeg er rett og slett hodestups forelsket og føler at kroppen min har fått overdose av kjærlighet. En så sterk følelse at den ikke går an å beskrive. Jeg er så stolt og så glad for at han er akkurat som han er! Følsom kan jeg også skrive under på at jeg er. Begeret renner over rett som det er og jeg er helt ustyrlig. Bare å titte på han kan gjøre at jeg ikke bare får tårer i øynene, men at jeg nærmest braser ut i gråt. Sånn er det når hormoner er ute av kontroll!:)

I morgen skal vi tilbake på Kalnes for ny veiing og test, Lillegutt har fått gulsott. Det går vanligvis over av seg selv, men vi må sjekke det ut!

Her er Marcelo fra de tre første dagene i livet hans ♥


Marcelo og papai—♥​


Etter første bad.. 🙂


Sovetid!!


Stort sett sovende..:) Litt «seteleie-hode» enda!


Klar for hjemreise..


Hade Kalnes! Takk for oss!


Hjemme ♥

Ha en fin natt og helg!! Flere oppdateringer kommer! 

#gravid #fødsel #svangerskap #keisersnitt #fødestua #sykehus

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]