FØRSTE TRILLETUR MED GUTTEN!

Hei folkens! ♥

Nå er det fridag og tid for kos hjemme med mamma og pappa for lille gutten! Det er deilig med noen rolige dager i heimen nå etter mye farting den første uka. I går prøvde vi vogna for første gang og i dag var vi på vår andre tur. Deilig å gå tur nå som det er vår i lufta. Håper det holder seg så fint en god stund! 🙂

Marcelo blir mer og mer våken og nå er han også inne i en spiseperiode virker det som. Det er akkurat som han aldri blir ferdig, og når det virker som han er ferdig og jeg tar han vekk, så går det ikke lange stunden før han er på «søken» etter mat igjen. Morsom liten fyr, og gøy at han har lengre perioder hvor han er våken så man kan få mer og mer kontakt med han. Det er så spennende å følge med på utviklingen når det skjer så mye på så kort tid! 

Deilig på tur!!

Nå er det kveldsstell og soving her i huset! Snakkes mer i morra ♥

#barsel #babygutt #babyboy #første #trilletur #baby 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]