NÅ ER GUTTEN VÅR FØDT!!

Hei dere ♥

Endelig, nå har vi blitt foreldre!! Marcelo kom til verden i går kl. 18.41 og er den vakreste skapningen jeg noen gang har sett!! 🙂 Det ble som dere vet planlagt keisersnitt og opplevelsen var veldig fin. Alle leger og annet personale vi var i kontakt med var helt enestående. De forklarte godt hva som skulle skje og jeg følte meg trygg fra start til slutt! Vi dro til operasjonssalen ca kl. 18, så det tok kun 40 minutter til han var ute. Å ta keisersnitt var en rar følelse, men absolutt en fin opplevelse. Jeg merket at de romsterte i kroppen min, men ingenting gjorde vondt og vi var bare veldig spente på å få sett han. Plutselig hørte vi herlig barnegråt, og da brast jeg ut i gråt selv. For et følelsesladet øyeblikk. Der satt vi og gråt alle mann.. jeg, Mailson og Marcelo!

Etterpå ble han lagt sammen med oss mens de lappet meg sammen og sydde igjen. Det la jeg nesten ikke merke til engang for jeg var så opptatt av lillegutt. Etter operasjonen lå jeg på oppvåkninga en god stund og ca kl 21.30 var vi oppe på rommet igjen. Lettet og utrolig stolt over gutten vår. For en lykke ♥

Marcelo veide 3745g og var 36cm fra hode til sete (rumpa). Siden han lå i sete ville de ikke strekke ut beina for å måle hele han enda, men han er nok ca 50 cm. Det siste døgnet har gått med til å nyte tiden sammen med vårt nye familiemedlem. I natt ble det ikke mye soving på noen av oss gitt. Enten hadde jeg vondt i såret eller så klarte vi bare ikke å sove fordi vi ville følge med på Marcelo. Jeg prøvde også å amme innimellom, noe jeg tror kommer til å fungere veldig bra. I dag har gutten sovet mer, Mailson har prøvd seg på sitt første bleieskift og jeg har reist meg opp i dag fra senga for første gang etter operasjonen, noe som forøvrig ikke var deilig i det heletatt. Men jeg har både klart å dusje og gå litt litt utafor døra i løpet av dagen. Må si at jeg er overrasket over hvor fort jeg har kommet meg. Jeg får jo smertestillende, men jeg føler meg mye bedre bare fra i morges til nå. Planen er at vi skal hjem på torsdag forresten. Det tror jeg kommer til å bli veldig rart. Da begynner lissom en ny epoke!

Alt er hvert fall bra med oss og vi nyter tiden som foreldre til den vakre gutten vår! ♥


Bare minutter etter han kom ut ♥​ herlig øyeblikk..


Verdens vakreste ♥

Flere bilder av vidunderet kommer senere!! 🙂 Tusen takk for alle gratulasjoner og alle som følger med oss her ♥

#gravid #fødsel #svangerskap #keisersnitt #fødestua #sykehus

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]