JEG BLIR MAMMA I KVELD!!

hei alle sammen ♥

Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle oppdatere noe mer her, men nå må jeg nesten det likevel! Her er det i forandringer i planene hele veien! Jeg våknet i dag kl. 7.30 og har sovet greit. Våknet en del ganger, men sånn blir det vel. Jeg har ikke hatt noen rier i natt, så ingen fødsel på gang her. Dagen startet med at jeg fikk en blodprøve kl. 8 og kl. 8.45 lå jeg til ctg-registrering mens jeg spiste frokost på senga! Registreringen var bra og jeg fikk beskjed om at de under morgenmøte skulle planlegge dagen og finne ut av hva som skulle skje.

Så da ble mine planer lagt. De sa at de skulle se an utover dagen om fødselen vil starte av seg selv og hvis ikke så blir det et planlagt keisersnitt mest sannsynlig i kveld. Jeg fikk derfor beskjed om å faste fra etter lunsj. Ca kl. 11.30 kom legen inn og tok en prat med meg om det samme. Hun tok også en undersøkelse av modningen min, men der var det ikke noe forandring. Fortsatt bare 1 cm åpning. Jeg får da beskjed om at vi fortsatt skal se an, men sannsynligheten er stor for at det blir et keisersnitt. 

Lunsj ble spist kl 12.30 og siste bælming av vann skjedde kl. 13. Så etter det har det egentlig bare vært å slappe av og forberede seg på hva som enn måtte komme. Nå har det gått noen timer og fortsatt ingen tegn til rier. Nå for litt siden kom en ny lege inn til meg og sa at de kommer til å planlegge et keisersnitt i ettermiddag siden det ikke har skjedd noe enda. Jeg må være fastende i 6 timer før de kan ta snittet, men om det skulle komme noe akutt på avdelingen så blir mitt utsatt. Dette blir spennende og mest sannsynlig er jeg mamma i kveld allerede! Hurra ♥

Ble et lite opphold i skrivinga her, men nå har vi fått bytta rom til det vi skal være på mens vi er her og jeg er klargjort for keisersnitt. Har dusjet og ligger nå og får intravenøs og har blitt satt kateter på, så da er vel alt klart! Måtte også fjerne alt av smykker og sminke 🙂 

Venter i spenning nå og skjer det i kveld, så ikke forvent at det blir noe oppdatering før i morra uansett. Jeg kommer til å være opptatt med lille nurket når han først har kommet ♥ Takk for alle støttende ord jeg har fått i løpet av dagen. Setter virkelig pris på det. Dere er gode! ♥

#gravid #fødsel #svangerskap #keisersnitt #fødestua #sykehus

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]