LAGT INN FOR Å FØDE !!

Hei folkens! ♥ 

Da blir det rett og slett litt blogging fra sykehussenga! Dagen ble ikke helt som jeg først trodde, men alt kan jo skje når det kommer til fødsel visstnok!

Som dere vet hadde jeg time på sykehuset i dag kl. 10 for å sette inn ballongkateter og dra hjem igjen. Da jeg kom startet vi med måling av fosterlyden og den var sånn passe bra. Han sov mye, så de fant ut at de skulle ta en ny måling etterpå. Da var det klart for å sette inn denne ballongen. Det var en helt grei prosess. Litt ubehagelig, men ikke vondt egentlig. De fylte den med vann og teipet noe greier til låret mitt og så var den klar. Så skulle vi ta en ultralyd av barnet for å se hvordan han lå nå.

Etter jeg hadde hatt ballongen inne i ca 15 minutter sa det «poff».. Der sprakk ballongen visst.  De fant ut at de da skulle sette inn en ny som var litt tykkere og gjorde klart alt til dette. Men det sluttet ikke å komme vann, og dette var jo litt rart for de hadde ikke fylt ballongen med så mye vann. Så det som faktisk skjedde var at fostervannet hadde gått. Derfor ble det bestem at jeg skulle bli lagt til og ingen ballong skulle settes på nytt. Når fostervannet går så er det jo ofte et tegn på at fødselen er i gang og da ville de se om det kom i gang av seg selv. Og jeg skulle hvert fall ikke hjem.

Så her har jeg lugget i hele dag. Jeg har tatt et par målinger til av fosterlyden, mannen har kommet og vi har hengt her. Det har ikke skjedd stort mer enn at det lekker stadig litt fostervann og jeg kan kjenne litt murringer, men ikke noe som er smertefullt. Nå skal vi snart få oss en god natt søvn og så starter man opp med vurdering på hva som skjer i morgen tidlig. Da kommer det an på hvor moden jeg er og om det evt. har kommet noen rier i løpet av natta!! Jeg vet ikke så mye mer enda, men vi får bare vente å se! Det blir spennende uansett og ikke sikkert jeg får oppdatert noe mer før lille prinsen er her ♥


Fra sykehussenga. Her har jeg flytta inn nå!

Ha en fin natt og morgendag og så høres vi så snart det har skjedd noe. Nå kommer jeg ikke hjem før jeg er mamma og vi er tre som drar hjem, istedenfor to. Ganske fantastisk følelse må jeg si!! 

#gravid #fødsel #fødestua #svangerskap #lagtinn #sykehus

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]