NÅ BLIR FØDSELEN SATT I GANG!!!

Hei fininger! ♥

Da har dagen kommet. Lillegutt har bestemt seg for at han ikke har lyst til å møte denne verden enda, så da må vi hjelpe han litt i gang. I dag kl. 10 har jeg time på sykehuset for å sette i gang fødselen. Jeg skal få ballongkateter og er veldig spent på hva som skjer. Jeg må også bare få takke så utrolig mye til alle som har delt sine erfaringer både her på bloggen, på facebook og på meldinger. Jeg føler meg både trygg og ved riktig godt mot før jeg går inn i denne prosessen! Jeg hadde virkelig ikke sett for meg at jeg både skulle gjennom en setefødsel og en igangsetting! hehe

Hvis ikke jeg får noe annen beskjed når jeg kommer til sykehuset i dag, skal jeg ta måling av fosterlyden og få satt inn ballongkateter før jeg drar hjem igjen og venter på at fødselen settes i gang. Jeg kommer til å få en ny time på mandagsmorgen og da blir jeg nok lagt inn tenker jeg. Det er jo så mye jeg ikke vet, men jeg skal oppdatere dere i løpet av kvelden. Og hvis dere ikke skulle høre noe fra meg resten av kvelden, så er kanskje ting i gang! ♥ Dette er så spennende og jeg kan ikke fatte at vi snart får møte sønnen vår! 

 

Wish me good luck. Nå farer jeg avsted til sykehuset!! ♥

#fødsel #gravid #uke41 #svangerskap 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]