STUA FØR OG ETTER OPPUSSING!!

Hei dere ♥

For litt siden pusset vi opp litt her hjemme. Stua og gangen sånn helt konkret og i dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan stua har blitt. Den har jo vært klar ganske lenge, men bare manglet noen bilder. Nå er alt på plass og bildene tatt.

Vi har ikke gjort noe drastisk, men rett og slett mala og bytta ut noen ting. Jeg er superfornøyd med resultatet og føler at stua virkelig fikk seg et løft. Før-bildene ble tatt i januar, så det bærer preg av rester fra jula. Vi hadde «winter wonderland fest» her og det var ganske hvitt en periode. Vi har også hatt brune gardiner tidligere og litt mer farger på bildene, men før-bildene viser jo hvordan det så ut akkurat før vi begynte å pusse opp! 

Hele stua!

FØR – bilder!

ETTER – bilder!

Detaljer fra hvordan det ble!

Vi har brukt maling fra Jotun. Den hvite malingen på vegger og tak heter Klassisk hvit og ser egentlig nesten helt hvit ut, men den har en grå undertone, så den blir ikke kritt hvit. Ellers har vi brukt fargen Balanse på den ene veggen. Ble utrolig fornøyd med fargevalget og elsker virkelig den blå/grønne behagelige fargen vi har på den ene veggen ♥ Ellers er alle bildene fra desenio.no, lampene er fra Skeidar og Lampehuset, teppet fra Skeidar og så har vi kjøpt alt det andre småstæsjet enten på Skeidar, Ikea eller Kremmerhuset. Spør om du lurer på noe! 🙂 

Vi har også pusset opp i gangen, men det viser jeg neste uke, for vi mangler å få hengt opp en lampe der! 

Hva synes dere om oppussinga? Finest før eller etter? ♥

#oppussing #interiør #før #etter #stue #inspirasjon #desenio #puter #bilder #jotun

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]