INGEN BABY, BARE BABYKLÆR! 4 DAGER OVER TERMIN!

Hei alle sammen ♥

Jeg skrev ikke noe i går, og det gjør kanskje at noen tror at jeg ligger og føder. Men sånn er det altså ikke. Jeg sitter fortsatt hjemme med en stor mage, og babyen min koser seg tydeligvis veldig inni der for det ser ikke ut til at han vil ut helt enda.

Dagen i går var riktignok litt slitsom for meg, og jeg orket ikke å skrive noe. Slimproppen gikk på morran, men det kan visst skje både dager og uker før fødselen, så jeg tenkte at jeg ikke skulle henge meg så mye opp i det. Men jeg var i veldig dårlig form i går. Jeg var kvalm, hadde vondt i hode og feberfølelse i kroppen. Jeg snakket med fødeavdelingen og fikk bekreftet at dette var mest sannsynlig fordi kroppen forbereder seg på det som skal komme. Babyen var aktiv, så jeg fikk hvert fall bekreftelse fra han om at han har det bra, og det er alt som betyr noe. 

Dagen gikk med til å slappe av og på ettermiddagen fikk jeg hentet en pakke på posten. Den er fra Me & I og inneholdt to plagg til babyen og to plagg til meg. Jeg har nylig inngått et samarbeid med Me & I og det var veldig gøy å motta den første pakka for å se hvordan klærne så ut og om kvaliteten var bra osv. Jeg skal vise dere det som er til meg senere (for det tenker jeg å bruke når jeg ikke er gravid lenger), men jeg klarte ikke å vente med å ta bilde av de søte små babyklærne.


Er ikke dette noe av det søteste? Jeg ble veldig glad da jeg fikk dette og så at det var like fint som jeg trodde. Stoffet er i økologisk bomull og utrolig deilig og mykt. Jeg gleder meg veldig til å prøve dette på gutten vår. Den er i str. 50/56, men nærmere 56 i forhold til andre plagg jeg har i samme størrelse, så får se om han passer det med en gang. Du finner plagget HER (sponset). Ta en titt, de har masse fint både til små og store barn, og voksne!

Formen min er bedre i dag, men ingen tegn til fødsel, så nå har jeg litt på følelsen at jeg kommer til å vente til søndag for å bli satt i gang. Jeg slår meg til ro med det og skjer det noe før det så får det bare bli en positiv overraskelse! 🙂 Jeg har fått tatt «etter-bilder» av stua i dag, så de kommer på bloggen senere i dag eller i morra (hvis jeg ikke føder :p)

Ha en fin dag! ♥

Fra Mailson: jeg tenker at alt går bra ,men jeg er litt nervøs fordi det er min første baby. Men jeg er klar for alt 🙂 

#gravid #klær #sponset #babyklær #svangerskap #overtid #termin #venter 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]