EN NATT MED RIER?

Hei dere ♥

Våknet opp i dag, dagen etter termindatoen min. Ingen baby å se enda. Det vil si at han antagelig koser seg godt inne i magen enda. Men i natt har jeg sovet utrolig dårlig. Det startet vel egentlig i går kveld. Jeg vil jo gjerne få denne fødselen i gang og i går mens vi venta på at mannen min skulle bli ferdig på fotballtrening sto jeg og brodern og slo noen baller til hverandre. Da var det akkurat som jeg begynte å kjenne litt i magen.

Senere på kvelden hadde jeg litt sammentrekninger i magen. Det føltes som mageknip eller menssmerter. Jeg synes ikke det gjorde så veldig vondt akkurat, så tenkte da at det ikke kan være rier. Men så hører jeg senere at det kan være sånn det starter.. de såkalte modningsriene. Det er vel veldig forskjellig fra person til person.

Jeg fikk lagt meg, men brukte lang tid på å sovne pga. magen. Jeg hadde mageknip innimellom og ellers føltes det bare som det var alt for liten plass til han lille inni der, noe som gjorde det litt ubehagelig når han romsterte rundt. Jeg har vel sovet noe i natt, men har ikke sovet godt og har våknet mange ganger. Har også drømt sykt mye om rier og alt rundt det, så man kan jo bli helt gal i hodet til sluttt. Hehe..

Nå er jeg oppe og har spist litt og er klar for en ny dag. Magen føles fortsatt stram og jeg er litt sliten, men vet faktisk ikke helt om det har vært noe eller ikke. Jeg skal på kontroll på sykehuset nå kl. 13, så da blir det spennende å se om de har noe nytt å fortelle meg. For min del kan jeg gjerne føde i dag! 🙂 Fødselsbagen er klar og står i bilen! 🙂 Wish me good luck! 

Hvordan kjentes dine første rier ut?

#gravid #uke40 #overtid #termin #kontroll #kalnes #sykehuset

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]