FØDSELEN!! 1 DAG TIL TERMIN!

1 DAG TIL TERMIN!

Hei alle sammen!! ♥

I morra er terminen min og jeg er naturlig veldig spent på når min lille baby skal komme! Det er noe rart med å være førstegangsfødende. Man vet lissom ikke hva man går til, og kanskje er det like greit. Jeg har hørt utrolig mye om fødsler som har vært rene helvete og fødsler som har gått veldig bra. Så hva skal jeg tro? Hvordan blir min fødsel? Det er det ingen som vet, heldigvis kanskje. Det jeg vet er at de fleste kommer fra det i livet, i hvert fall i Norge. Jeg vet at om noen dager så har jeg født en sønn, uansett om kanskje veien dit var tøff. Jeg er ganske sikker på at det kommer til å være verdt det! Jeg er faktisk ikke nervøs i det hele tatt. Er det rart? Men hvordan kan jeg være nervøs for noe jeg ikke vet hva er…? Jeg vil ta det som det kommer, og jeg stoler på kroppen min (og legene). Kroppen min er jo lagd for å føde, så hvorfor skulle den ikke klare det. Det er jo det livet dreier seg om, er det ikke? Å formere seg… Å skape nye liv! Jeg synes det er ganske utrolig å tenke på at jeg, sammen med mannen min har skapt et nytt liv. Et menneske som skal leve på denne jorda som jeg har levd på i tre tiår. 

I dag er det søndag. Dette er kanskje (forhåpentligvis) den siste søndagen i mitt liv som jeg ikke er forelder. Fra nå av blir livet mitt forandret. Ikke i den forstand at jeg skal slutte å leve og gjøre de tingene jeg er glad i, men i den forstand at jeg får et lite menneske i livet mitt som er totalt avhengig av meg, som kommer til å berike livet mitt. Jeg kjenner han ikke enda, men jeg vet at jeg elsker han så utrolig høyt! Det å bli mamma for første gang er både rart, vakkert, underlig, uvirkelig, spennende og helt fantastisk nydelig på en gang! Jeg vet ikke helt om uttrykket passer nå, men jeg gleder meg som en liten unge!! 

Det er en dag til terminen min, og jeg kjenner på kroppen at det nærmer seg fødsel. Magen er hardere enn før og jeg merker at babyen ikke har like stor plass som tidligere. De siste par døgna har jeg følt at det har presset litt mot underlivet og det føles som om det til tider trekker seg sammen. Det er kanskje det som er kynnere? Nok en rar ting med å være førstegangsfødende. Jeg vet jo ikke hva jeg skal føle? Hvordan kjennes en rie ut egentlig? Jeg vet ikke hva jeg skal føle, men jeg har en liten følelse av at det kanskje kommer til å begynne i natt… Kanskje er i natt, natten hvor jeg skal få min første rie… Det er ikke på grunn av terminen at jeg føler det sånn, men mer på grunn av kroppen min. Det skjer noe, jeg vet bare ikke helt hva det er! Men det blir spennende!! 

I dag har jeg startet dagen med en god frokost, en dream is med sitronsmak og litt rengjøring. Jeg har fått litt trang til å ordne i heimen… Jeg får fort vondt i ryggen, men jeg koser meg med å pusle rundt med ting! Det er deilig å ikke ha noen planer, bare nyte dagen og ta timene som de kommer! Før jeg vet ordet av det så ligger jeg på fødestua! For en tid jeg har i vente!

Jeg er spent! ♥


Uke 40 ♥ Te amo meu bebezinho ♥

Flere har gjettet når han skal komme, men har har altså ikke kommet enda. Neste tips er mitt, og det er at han kommer i morgen! Mannen min og broren min tror det blir på onsdag.. 🙂

#gravid #uke40 #svangerskap #fødsel #termin #foto #ventetid #rier #følelser

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]