MANIKYR MENS JEG VENTER PÅ FØDSEL! 3 DAGER TIL TERMIN!

Hei dere ♥

Bare 3 dager til termin, og jeg har ikke født enda gitt! Ting er helt normalt her og jeg er i fin form. Terminen er på mandag, så jeg håper egentlig at han kommer da! 🙂 Tenk at nå er jeg i uke 40. Det vil si at jeg har gått et fullt svangerskap. Helt uvirkelig! 

Mens jeg venter på at han skal bestemme seg for å komme, benytter jeg anledningen til litt velvære. Her om dagen tikket det inn en melding på telefonen min fra Torvbyen som sa at det nå var 30% på alle behandlinger på FAB Nailbar. Det var som om den meldingen var ment til meg! I går fartet jeg altså ned dit for å freshe opp neglene nå før jeg skal bli mamma. Jeg ville ikke sette på noe ekstra, for er ikke helt gunstig å ha lange negler med en nyfødt baby, derfor bestemte jeg meg for å ta noe naturlig og noe som ikke gir skarpe kanter. Vil jo ikke klore lille gutten.

Jeg endte opp med en behandling som heter Veneer gellakk med manikyr. Den koster egentlig 450kr, men med 30% så ble det ca 300kr. Jeg ville ta gellakk fordi da holder de bedre og ser bedre ut over flere uker. Du kan se hele prislisten og bilder av behandlinger HER. Jeg tok fransk manikyr, men med korte negler. Jeg synes det både ble fint og naturlig! =) Med behandlingen min var det også vanlig stell av neglene og deilig håndmassasje når vi var ferdige!


Behandlingen er akkurat i gang.


Deilig med litt velvære…:)


Det endelige resultatet! Se bort i fra pølsefingrene. De har hovna opp litt 🙂 Har til og med måtte fjerne gifteringen..


Her ser dere den fine neglbaren som ligger midt i Torvbyen!

Jeg ble fornøyd med behandlingen og damene som jobbet der var både flinke og hyggelige. Jeg tror absolutt jeg kommer til å ta turen tilbake hit igjen om noen uker. Da kan jeg kanskje prøve meg på et litt annet design, vi får se! Tilbudet med 30% er til og med i morgen, men jeg tror det bare er for de som mottar SMS fra Torvbyen.. Ikke at jeg måtte vise noen melding da, men 🙂

Hvordan liker du å style neglene dine?

#fab #nailbar #manikyr #negler #uke40 #gravid #velvære 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]