6 TING JEG GLEDER MEG TIL SOM NYBAKT MOR!

Nå er det bare 5 dager igjen til terminen og forhåpentligvis ikke så lenge til vi får møte vår lille skatt. Dette får meg til å tenke på tiden som kommer og hvordan det vil bli å bli mamma! Hvordan ser han ut? Hva skal jeg gjøre den første tiden sammen med han? Det er mange spørsmål og det hele er så uvirkelig, men jeg gleder meg så mye!! Jeg er spent på tiden som kommer og nå skal dere få se min lille liste over de tingene jeg gleder meg til som nybakt mamma!

  1. Få han på brystet etter fødselen og se hvordan han ser ut. Det er faktisk helt umulig å forestille seg. Det eneste jeg har en ganske sterk følelse på er at han har litt hår og at håret er mørkt. Ellers tror jeg han er ganske liten, men jeg klarer ikke se for meg ansiktet. Men jeg håper han ligner på Mailson 🙂
  2. Ta han med ut på trilletur. Vognen har stått lenge urørt i kjelleren og jeg gleder meg skikkelig til første gang jeg skal ta han med ut på en trilletur. 
  3. Prøve alle de fine klærne på han. Skapet er fullt av søte babyklær og jeg gleder meg til å prøve på lille gutten!
  4. 17. mai! Det er jo ikke lenge til, men jeg gleder meg til å gå rundt i byen og vise han fram til de kjente jeg møter på min vei 🙂 Kanskje jeg kommer til å synes det er slitsomt, men nå ser jeg for meg at det skal bli skikkelig koselig!
  5. Dra på hytta i sommer! Vi har jo den perlen av et sted å være på sommeren, og denne sommeren gleder jeg meg ekstra til. Å ha han med ut der og nyte dagene av en herlig norsk sommer! 
  6. Se han gjøre ting for første gang. Smile, le, snu seg rundt, sove natta igjennom, sitte selv.. alle disse tingene som man ser barnet sitt gjøre for første gang gleder jeg meg veldig til! 🙂 


Mom To Be ♥ 

Hva gledet du deg til? Ble ting som du hadde sett for deg?

#gravid #uke39 #snartmamma #gledermeg #nybaktmor #svangerskap #momtobe #babyshower #mamma

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]