OPPDATERING ETTER KONTROLLENE I DAG! 6 DAGER TIL TERMIN!

Hei igjen alle sammen ♥

Jeg vet det er flere som lurer, så jeg tenkte å gi dere en liten oppdatering siden forrige innlegg. Som der kanskje fikk med dere da, så måtte jeg inn til ny måling av hjerterytmen til bebis i ettermiddag. Vi var der inne litt før klokka fire og satt i gang med ny måling. Jeg satt der i litt over en time, uten de store resultatene. Hjerterytmen var jevn og lillegutt var veldig stille, så vi fikk ikke målt han i aktivitet. 

Dette resulterte i at vi måtte ta oss en liten pause. Ned i caféen og kjøpe is, kokosbolle og cola. Nå var det på tide å få liv i han! Vi skulle komme tilbake en time senere for å se om det var noe mer aktivitet da. På med stropper igjen og det begynte ganske likt som det slapp, men det tok ikke så lang tid før det tok seg opp. Han var ikke veldig aktiv, men litt mer enn tidligere og hjerterytmen var mer varierende, som var det de ikke var fornøyd med på de tidligere målingene. Jeg satt der i litt over en halvtime og trodde vel egentlig ikke at de skulle være fornøyde for jeg synes ikke det så ut som det var så mye forandring, men de fikk se litt fler resultater enn meg fra sin data og etter at to leger hadde sett på dette nå, var de veldig fornøyd med resultatet. Så 12 timer etter at jeg startet dagen med sykehusbesøk i dag, kunne jeg sette snuta hjemover. 🙂 

Jeg må bare følge med de neste dagene og hvis jeg ikke skulle få rier, vannet gå eller merke noen spesiell forandring er neste kontroll på sykehuset om en uke, 19. april. Men noe sier meg at det kommer til å skje ting før det. Vi får vente å se! Spennende er det i hvert fall og uansett hvordan det blir, så er det ikke lenge igjen! ♥


Her blir jeg måla for siste gang. Jeg har fortsatt motet oppe 😉


Nå kan du bare komme lille venn ♥ Vi venter på deg! ♥

Tusen takk for alle lykkeønskninger i dag! Jeg setter kjempestor pris på det, og det gjør at jeg fortsetter å dele oppdateringer her på bloggen! Jeg får ikke svart alle personlig når det skjer mye, men da kan jeg hvert fall skrive litt her!

Ha en fortsatt fin kveld. Jeg har tatt meg en god dusj og lagt meg med beina høyt i sofaen. Nå skal jeg bare slappe av, for man blir sliten av sånt! 😉

#gravid #kontroll #sykehus #svangerskap #uke39 #fødsel 

LES OGSÅ: JEG LEGGES KANSKJE INN I DAG. 6 DAGER TIL TERMIN! OG HVA SKAL BARNET HETE? (1 UKE TIL TERMIN)

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]