JEG LEGGES KANSKJE INN I DAG. 6 DAGER TIL TERMIN!

Hei folkens!! ♥

Da har jeg kommet hjem fra undersøkelse på sykehuset. Jeg skulle ta ultralyd for å sjekke størrelsen på babyen og se at alt sto bra til. Det gjorde det, og målene var fortsatt gode for å gjennomføre en setefødsel. Etter dette skulle jeg inn for å måle hjertet til gutten. Han sov jo selvfølgelig med en gang, så en sjekk som vanligvis skal ta 20-30 minutter tok for meg en og en halv time. Etterhvert ble han veldig aktiv, og pulsen var jevn og god. Men når han beveget på seg skulle de ønske at pulsen hadde reagert enda mer enn det den gjorde. Den lå i grenseland, så de var ikke 100% fornøyde. Derfor stoppet vi den og så skal jeg tilbake igjen i ettermiddag og ta en ny måling for å se om resultatene er bedre da. 

Hvis det viser seg at det ikke er noe forandring, så blir det til at jeg må ligge der til observasjon og da må de eventuelt vurdere om barnet skal forløses med keisersnitt. Hvis han ikke trives, så tar de han heller ut enn å vente. Det blir spennende å se i hvert fall! Jeg håper jo i utgangspunktet at jeg skal kunne gjennomgå en fødsel, men det viktigste er jo at han har det bra! ♥

Ha en fin dag alle sammen!! Jeg kommer tilbake med mer når jeg vet! 

Ps: Noen spurte om uttale på navnet Marcelo, og c uttales som om det skulle vært en s, altså Marselo, ikke Markelo. 

#gravid #ultralyd #kontroll #uke 39 #fødsel #keisersnitt 

LES OGSÅ: HVA SKAL BARNET HETE?

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]