HVA SKAL BARNET HETE? (1 UKE TIL TERMIN)

Hei alle sammen!! ♥

I dag er det bare en uke til terminen! Tenk på det!! Her har vi gått og visst at vi skal bli foreldre siden sommeren og nå er det en uke til terminen. Det er egentlig helt uvirkelig. Jeg ser bilder av små babyer og skjønner faktisk ikke helt at om litt så har vi en egen liten gutt her i huset, som skal følge oss resten av livet! Det er rart, men samtidig en fantastisk følelse!!

Så var det dette med navn da. Noen har navna klare omtrent før de blir gravide, men her har saken vært en helt annen. Det med navn har absolutt ikke vært lett for oss. Kanskje har det noe med at vi er fra to forskjellige land og trenger et navn som passer begge steder? Men på en annen side så tror jeg ikke det heller, for jeg har alltid likt navn som ikke er sånn typisk norske, så hadde nok endt opp med det uansett. 

Hadde vi skulle fått ei jente hadde det vært lettere, for jeg synes det er så mange fine jentenavn, og der har jeg flere jeg kunne tenkt meg. Det er mange fine guttenavn og, men ikke så mange som vi har følt ville passe til vår lille krabat. Jeg tror (les: vet) at mannen er mer kresen enn meg når det kommer til navn. Føler jeg har foreslått veldig mange, men de blir ofte nedstemt! 

Men det har vært to navn som vi har tenkt på veldig lenge og som vi har tatt oss i å kalle den lille i magen. Det er Gabriel og Marcelo. Vi har vel endt opp med å si at det må bli en av disse to navnene, for vi har aldri kommet på noen nye som vi synes har passet mer. I førsten var jeg mest på Gabriel og Mailson mest på Marcelo, men etterhvert har vi begge synes at begge navna er fine og kan passe til vår baby! Nå er det en uke til termin og vi er nesten helt sikre på at han kommer til å hete Marcelo. Hvorfor vi har endt opp med det vet jeg ikke helt, men vi føler vel bare at det er det som er navnet og det føles riktig å kalle han det. Så får vi se om vi føler det sammen når vi ser han for første gang 🙂 

Gleder meg så sykt mye!!! I morgen tidlig drar jeg til sykehuset for å ta den sannsynligvis siste ultralyden og se om alt ligger tilrette for vaginal setefødsel! =) Håper alt står bra til med skatten vår ♥ Han har vært ekstremt aktiv de siste dagene og «slår» til Mailson når han legger hodet inntil magen! hihi..


Blid jente om dagen! Nye solbriller fra Maui Jim! De beste solbrillene du kan få tak i spør du meg!! Glasset er så fint og de ser bra ut!

Hva synes du om navnet vi har valgt? Hva er ditt favoritt jente- og guttenavn?

#navn #navnvalg #baby #gravid #guttenavn #jentenavn #svangerskap #uke 39 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]