UKE 39!! 8 DAGER TIL TERMIN!

Hei dere ♥

Nå er jeg kommet meg inn i uke 39 i svangerskapet og det er bare 8 dager igjen til terminen. Når kommer lille plutten tro? Vi har gjettet litt i familien og tipsene går fra 12. til 24. april. Det blir spennende å se om noen har rett. Selv har jeg gjettet at han kommer på terminen, som er 18. april. Men han må gjerne komme før. Han er veldig aktiv om dagen og jeg føler ganske stor forandring i magen, så jeg håper at han snart bestemmer seg for å komme ♥

Når det er en uke igjen så begynner man å tenke på om man har fått gjort alt man skal eller alt man har lyst til for den saks skyld. En ting er sikkert, og det er at jeg blir ikke min egen første prioritet når lillegutt kommer! Derfor har jeg tenkt på ting jeg kunne tenkt meg å få skvisa inn den siste uka (eller dagene), men som sannsynligvis ikke blir noe av! Det koster jo litt noe av dette også.. (så ta kontakt om noen skulle ville sponse meg) 🙂

Dette kunne jeg tenke meg å gjøre før babyen kommer:

  • Dra på spa. En dag med skikkelig velvære og gravidmassasje hadde gjort seg. Og fotpleie.. Det hadde vært sååå deilig for elefantføttene! (Ja, de har hovna opp..)Og så farge og ordne bryn og vipper.. Den falle vel også inn under denne. 
  • Manikyr og Pedikyr. Tenk så deilig å bare være helt fresh og slippe å tenke på sånne ting når babyen er her.
  • Dra til frisøren. Jeg føler jeg trenger å freshe opp håret. Farge ettervekst, klippe tupper og få håret til å skinne!
  • Bleke tenna. Dette har jeg ønska meg en stund, men det koster jo litt.. Vil ha skinnende hvite tenner!
  • Dra på kino med mannen. Noe sier meg at det blir lenge til neste gang, så det kunne jeg tenkt meg å få gjort denne uka. 
  • Shine huset. Alt skal være rydda og vaska. Sengetøyet nytt, klesvasken tatt.. Det skal ikke være nødvendig å gjøre noe med en gang jeg kommer hjem fra sykehuset. Da skal jeg bare kose meg med nurket!
     

Ellers denne uka vet jeg at jeg skal på kontroll på sykehuset på tirsdag. Da blir det UL og vi får se om det er mulig å gjennomføre setefødselen, noe som så bra ut sist vi var der. Jeg er ikke sikker, men håper de kan se om de tror han kommer snart eller ikke. De kan iallefall gi en pekepinn på hvor stor han er. Sist var han litt under gjennomsnittet, men jeg føler han har vokst en del de siste par ukene. 🙂 Vi skal også få gjort litt forefallende arbeid hjemme. Henge opp noen bilder og litt sånne ting. Åhhh, jeg gleder meg sånn!! Vi går og venter hver dag på om det skal skje noe! ♥

I dag tok jeg noen bilder av magen min. Dette er jo kanskje den siste uka, så det er gøy å ha i ettertid fra da jeg var skikkelig høygravid. Glad jeg ikke skal bli så mye større nå. Hehe..


Uke 39+2 

Fødte du før, etter eller på termin? (evt. hvor lenge før/etter)

#gravid #uke39 #svangerskap #fødsel #termin #ønsker #foto #ventetid

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]