HVA PASSER TIL FOLK PÅ 100 KILO??

Hei folkens!! ♥

annonselenke

Kanskje et litt unormalt spørsmål på en torsdags ettermiddag, men det er et ærlig og redelig spørsmål. Hva passer egentlig til folk på 100 kg? I need your help! 

Jeg er jo gravid, og å legge på seg er en naturlig ting, selv om det er veldig individuelt hvor mye det blir. I dag var jeg på svangerskapskontroll og vekta viste hele 106,5kg. Normalt sett er ikke dette noe jeg ville delt på bloggen, men shit au. Jeg er som jeg er og kroppen min ser ut som den gjør uansett hvilket tall som står på vekta. Om 11 dager har jeg termin og selvfølgelig går noen av kiloene bort ved fødselen, men langt fra alle. Jeg er forberedt på at det vil ta tid å komme tilbake igjen til idealvekta, og det er helt greit. Det blir et prosjekt til den til

Jeg sitter nå og skal velge meg ut et plagg fra en side der jeg får sponset klær, og jeg er helt rådvill. Det er så sinnsykt mye fint der, men jeg kjenner ikke kroppen min lenger. Det var lettere før da jeg veide under 80kg og visste hva kroppen min kledde. Jeg har sett side opp og side ned, men det er vanskelig. Tenkte at det ville vært fint med en kjole. Kanskje en jeg kan ta på meg til 17. mai, og det er veldig mange fine å velge i. Likevel ser jeg dette.. Jeg kan bare ikke velge en tettsittende kjole. Antagelig er magen ganske dvask de første ukene og jeg vil ikke føle meg vel.. Kanskje en luftig og lett kjole som svever i vinden…? Men er det ikke sånn at man ofte ser enda større ut da? hmmm.. tror ikke det funker heller. En kjole med er stram rundt puppene og i midjen og litt løsere nederst. Da vil jeg vel bare se gravid ut fortsatt, og det føler jeg meg egentlig litt ferdig med nå. Er jeg nødt til å surre kroppen inn i diverse hold-in plagg for å føle meg grei nok?

Jeg vet ikke hvilke type gensere jeg vil kle, eller jakker. Bukser kan jeg vel bare glemme… Ja, dette er jo selvsagt et overfladisk og lite viktig problem, men jeg føler meg litt lost. Hva passer til folk på 100 kilo? hva kan jeg kle? Jeg trenger hjelp! Jeg skjønner ikke helt hva jeg skal gå i etter fødselen, for det hadde helt ærlig vært digg å fått på seg noe annet enn de gravidklærne jeg har gått i de siste månedene..

Vel nå skal jeg velge meg et plagg, og siden jeg kan velge fra finner dere HER. Er det noen med sans for mote og kroppsfasong som kan gi meg et tips på hva jeg bør velge? Legg gjerne ved en link til plagget eller fortell meg hva du tror ei «dundre på hundre» kan kle. Jeg er 173, så ikke den laveste jenta, men bare litt småfeit om dagen 🙂


Bildet er fra i går.. Plagget jeg skal velge er noe jeg kan bruke etter graviditeten er ferdig!!

Kan du hjelpe meg tro?

#vekt #mote #gravid #fashion #hjelp #kjoler #design #sponsing 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]