LIGGER AN TIL SETEFØDSEL!!! 12 DAGER TIL TERMIN!

Hei alle sammen! ♥

I dag er det bare 12 dager til termin!!! Som dere vet så er ting rundt fødselen min litt usikkert. Det er ca 12 dager til babyen kommer og jeg vet ikke helt sikkert hvordan jeg skal føde! Det mest vanlige er jo å føde normalt, vaginalt med hode først ut. Sånn det ligger an nå, så er vel det omtrent det eneste jeg vet at det ikke blir. Litt sprøtt egentlig. 

Jeg har tatt mål av bekkenet og de måla er gode. Nå har jeg fått ny time til ultralyd som blir tirsdag 12. april, 6 dager før terminen min for å ta nye mål av babyen. Det er greit at de er så ferske som mulig så man ser om det er mulig å føde når barnet ligger i seteleie. Mest sannsynlig så skal det gå bra, for jeg tok jo mål for et par uker siden, men både jeg og sykehuset vil være sikre slik at det ikke blir unødvendig styr når jeg først ligger der, klar til å trykke han ut. Skulle måla fortelle at det ikke er plass, så må vi nok planlegge keisersnitt en av de nærmeste dagene. Men jeg har bestemt meg for at om alt tilsier at det skal gå bra med en setefødsel, målene er gode og legen forsikrer meg om at ikke det er noe ekstra høy risiko for meg å utføre en sånn fødsel, så er det det jeg vil igjennom!

Det er så rart. Hvem hadde trodd det? Det er mellom 3-4% av babyer som ligger i seteleie når  man skal til å føde og selvfølgelig treffer det meg! Det var virkelig ikke forventa, men regner med at det bare er et lite stunt fra han lille som skal vise at han er en liten brasilianer som ikke nødvendigvis skal gjøre det så lett for oss :p Han har jo allerede vært en liten luring på et par av ultralydene vi har hatt der han har gjemt seg ganske bra sånn at ikke vi skal kunne se kjønnet eller ansiktet. Men ut kommer han om litt, og det skal bli så fantastisk å møte han!! Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg!! Faktisk så har jeg ikke noe fødselsangst. Ikke enda hvert fall. Jeg er selvfølgelig spent og forventer at det skal gjøre skikkelig vondt, men jeg føler meg rolig og klar! Jeg føler at det er noe jeg skal takle og som skal gå bra. Likevel har jeg stor forståelse for de som har fødselsangst og unner ingen det. 

Dagene går fort nå og jeg føler at ting forandrer seg i magen. Jeg har oftere litt vondt.. Kortvarig, men merker at ting er annerledes og håper at det er et tegn på at lille gutten begynner å bli klar. ♥ Kanskje det bare er ønsketenking..!?

Denne uka skal jeg bruke på litt forskjellig. I kveld skal jeg møte ei venninne for litt peptalk og koseprat før den store dagen. Det blir koselig, for det er lenge siden jeg har sett ho og lenge siden jeg har vært på café. I morra er det ny kontroll hos legen. Bare en vanlig kontroll som nå på slutten tydeligvis skjer hver uke. På fredag skal jeg ut på hytta vår en tur fordi vi skal pusse opp litt der og jeg er en av de som er med på å bestemme interiør i den ene hytta. Vi skal ta noen mål og se litt på mulighetene. Det synes jeg er veldig gøy! Heldigvis skal jeg ikke i gang med å snekre, for det hadde jeg aldri i verden fått til nå. Men hodet mitt fungerer enda… tror jeg. Helga tar jeg som det kommer, men det blir nok å slappe av mest mulig og planlegge litt ting med brodern. Pusset jo opp her for litt siden og vi må få på plass siste finish på ting. 🙂 Ingen tid til å kjede seg om dagen hvert fall! Det er jo greit, for da blir det snart fødsel og baby!! =)


Uke 38+5 !! Stoooor ♥

Ha en superfin dag folkens!! Nå skal jeg se på serier med mannen min og så blir det venninnetreff senere! Fin dag ♥

Hadde du turt å velge en setefødsel?

#fødsel #setefødsel #uke 38 #kontroll #svangerskap #termin

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]