SUNN HERLIGHET AV EN SMOOTHIE!

Hei fininger!! ♥

Smoothie er noe av det beste jeg får om dagen. Så friskt og godt på en gang. Jeg pleier som regel bare å blande sammen noe av det jeg har i heimen av ingredienser og bruker som regel frosne bær som jeg alltid har noe av i frysern. Da jeg leste i mitt Babydrøm blad her om dagen sto det oppskrift på en smoothie som inspirerte meg til å prøve noe nytt. Det er fort gjort å putte i litt sukker for at den skal bli eksta god, men jeg har tenkt på å prøve å finne alternativer som gjør at jeg slipper det. Og denne smoothien er uten tilsatt sukker. Det ble faktisk dritgod og noe jeg kommer til å lage meg mange ganger. Det er så digg med smoothie, for man kan prøve seg fram med mange forskjellige smaker!! Oppskrift kommer under bildet og jeg har valgt å kalle den «Dream of Pink», rett og slett fordi den ble rosa 🙂

Dette trenger du:

  • 2 bananer
  • 3 dl appelsinjuice (jeg valgte en helt ren som er lagd av 100% appelsin)
  • 2 dl yoghurt (jeg valgte vanilje i denne. Her kan du jo velge om du vil ha med eller uten sukker også)
  • 4 dl frosne jordbær (tok dette på slump. Her er det bare å prøve seg fram)
  • 2 eggeplommer (visste ikke at dette kunne gjøre seg i en smoothie, men nå lærte jeg noe nytt)

Ps: har du ikke frosne bær, må du tilsette isbiter. Hvis ikke blir den veldig tynn.

Slik gjør du:

  • Bland alt sammen i en blender 
  • Server
  • Nyt!

NAM NAM NAM NAM !!!

Er du glad i smoothie? Hva er dine favorittingredienser? 

#smoothie #oppskrift #sunn #herlighet #jordbær #appelsin #yoghurt #sunn #banan #mat

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]