ROMMET TIL BEBISEN ER KLART!!! :)

Hei folkens ♥

De siste par dagene har jeg ordna litt med ting til lille gull. Har brått begynt å innse at det ikke er lenge igjen, og at jeg gjerne vil ha ting klart nå! Overskriften er nok noe overdrevet, for bebisen har absolutt ikke fått et eget rom, heller en egen vegg der vi har fått trøkka inn både seng, bord, stellebord, badebalje og hyller. Veggen deles også med en ganske stor tv. Ellers i rommet er vår dobbeltseng og garderobeskap! Sånn er det når man ikke har stor plass, men jaggu har det blitt koselig.

Nå er senga redd opp og ting og tang plassert i hyller og garderobe, så nå tenkte jeg å vise dere noen bilder av «veggen til Nurket». 


Senga med babynest. Den ligger der bare midlertidig, men regner med at vi kommer til å bruke den en del.. 


Første sengesettet er på, med et deilig mykt pledd over! Her ser det godt ut å ligge…♥


Stellebordet! Kjøpt på Ikea. Jeg er superfornøyd med det, og det går an å skru av den plata som stikker ut og bruke det som vanlig hylle når vi ikke vil ha det som stellebord lenger.. Kurvene er også fra Ikea. Selve stellematta er fra jollyroom.no


Supersøte tøfler som Mailson kjøpte da han var i Brasil… Amo você = Elsker deg ♥


Brasildrakta henger på stellebordet ved inngangen til rommet! 🙂 Fått av Katrine og Wendel.. 


Deilig babystæsj.. 🙂 Noe er gave fra Marianne, noe er kjøpt og noe har vi fått i gratis babypakke!


Koselig hylle over senga… Kort fra babyshower, nydelige strikka sokker fra mammaen til Mie og en skikkelig god koseklut/bamse fra Hege!


En tom ramme som venter på å få bilde av den nyfødte, milestone cards fra Rebekka og bok om dyr på gården fra Hege 😉


Bleiekakene må få stå en stund til.. Kaka har Mie lagd og motersykkelen har Rebekka lagd!


Her er den delen av klesskapet der det er ting i den minste størrelsen. Altså det babisen kan bruke med en gang han er født..


Her er resten av lageret med tøy han kan bruke etterhvert som han blir litt større. Da blir den størrelsen han bruker flytta over i det andre skapet, for sånn det ligger her er det jo umulig å finne noe som helst! Men hver hylle er en str, så jeg har da litt orden :p


Her har jeg begynt å legge fram ting til fødselsbagen. Har lagt fram noen flere ting nå, men legger det ut når jeg har funnet fram alt jeg vil ha med. Det blir nok mer enn jeg trenger kjenner jeg meg selv rett, men det er jo ikke som at det fyller så mye akkurat..:) Tror den blir pakket ferdig i morra.. 

Har du/dere eget rom til babyen? Hvor lenge før termin hadde dere ting klart?

#gravid #babyrom #babyseng #stellebord #baby #svangerskap #ventetid #fødselsbag #babyklær 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]