UKE 37+5 !! BARE 19 DAGER TIL TERMIN!

Hei dere!! ♥

Nå begynner det virkelig å nærme seg. Apper jeg bruker og det som er forteller meg at nå må jeg være forberedt på at ting kan begynne å skje.. I dag er det 19 dager til termin. Tiden går så fort, og om ca 3 uker sitter jeg med min baby i armene! Fantastisk og veldig rart på en gang. Jeg skrev sist at jeg skulle vise dere fødselsbagen, og det kommer. Den er så og si klar nå, så tar jeg straks bilde av den og legger ut hva jeg vil ha med. 

Ellers fikk jeg noen nye klær fra guttelus.no i posten i dag. De har salg der om dagen, og jeg er så fornøyd! Virkelig fine klær som jeg gleder meg til å bruke på lille nurket!! 🙂

Siden jeg nå er på slutten av svangerskapet, tenkte jeg å oppsummere litt om hvordan formen er og ting som har forandret seg siden sist! Forrige gang jeg oppdaterte på tilstandet min var vel når det var 100 dager igjen, og da gikk jeg inn i det siste trimestre. Nå er fødselen rett rundt hjørnet og jeg må si at tiden etter jul har gått vanvittig fort! Noen sier at det føles som om tiden ikke går framover, men sånn har ikke jeg følt det i det heletatt. I morgen skal jeg på svangerskapskontroll hos legen igjen, og så tenker jeg å snakke med sykehuset igjen for å forberede meg på en eventuelt setefødsel om det fortsatt er mulig. Jeg tror vi går for det om målene og alt tilsier at det skal gå helt fint! Og blir det nødvendig med keisersnitt, så blir det det! Jeg føler meg foreløpig ganske lugn på det nå! 


Uke 37+5 ♥​ Gleder meg til å møte han!

Det tredje trimester! Erfaringer så langt!!

Ting til barnet: Her har vi det vi trenger og mer til tror jeg. Det eneste jeg vet at vi mangler nå er: brystpumpe (om jeg trenger det), amme-bh, ammeinnlegg, babycall, neglsaks til baby, bomullspinner til stell av navlen, flere bleier og overtrekksdress (skaffes i løpet av denne uka). Jeg lurte på å legge ut hva jeg har til babyen, men vet ikke om det er interesse for et eget innlegg om det? Hvis ikke får dere sett en del etterhvert..:) Tenker på barnevogn osv.. 

Cravings: Jeg har gjennom hele svangerskapet ikke hatt cravings for noe spesielt. Jeg har egentlig hatt lyst på alt mulig. Både søtt og sunt. I det siste har jeg hatt veldig lyst på smoothie, og har ofte lagd det her hjemme. Det er jo så enkelt, sunt og veldig godt! Har jo både blender og juicemaskin, så ingen grunn til å ikke få deilige ting å drikke her i heimen. Ellers skal jeg ikke legge skjul på at jeg har hatt veldig lyst på smågodt og popcorn. Jeg spiser alt mulig, så det blir veldig variert kosthold hvert fall. Satser på at lille er fornøyd med det og får i seg det han trenger.

Plager: Jeg har ikke hatt så mange fler plager i siste trimester. Eneste forskjellen er vel at jeg blir enda fortere sliten i ryggen og det skal ingenting til før jeg får vondt i korsryggen. Jeg kan vel si at jeg ikke er like mobil som før, men det er vel ikke så rart når magen vokser. Å få på seg bukse og sko kan være en aldri så liten utfordring, men alt går! Jeg har den siste uka lært meg at jeg bør ta handlevogn i butikken og ikke sånn rullekurv, for da slipper jeg å bøye meg så langt ned når jeg skal legge ting på båndet. Fin oppdagelse 🙂

Vitaminer/kosttilskudd: Det eneste som har slått negativt ut hos meg er jernmangel. Jeg skrev sist at jeg skulle prøve noe flytende og har vært veldig fornøyd med Restorate fra FitLine. Den inneholder jern, samt en del andre vitaminer og etter jeg begynte med den ble blodprosenten min normal etter bare noen dager. Det er brusepulver som røres ut i vann og smaker faktisk veldig godt (du kan velge mellom to smaker), så jeg kan virkelig anbefale den om du har jernmangel. Denne inneholder mindre jern enn tablettene, men forskjellen er at kroppen tar opp mye mer. Så legen var også veldig fornøyd da hun så at jeg fant noe som funket så bra. Ellers har jeg tatt tran, men den har jeg ikke mer igjen av, så lurer på om jeg skal kjøpe mer eller ikke 🙂 

Søvn: Søvn er oppskrytt. Jeg sover virkelig ikke bra om dagen. Våkner mange ganger i løpet av natta og drømmer mye rart. Det er vel en forberedelse på tiden som kommer når barnet er her! 😉 Jeg er jo i permisjon nå, så sånn sett går det bra, men skulle ønske jeg kunne sovet godt om natta og vært utvilt om dagen. 

Sjekk denne fine ullpysjen!  

Koser meg med det nye til lille ♥ Påskerosene begynner å ta kvelden.. haha :p

Jeg har det veldig bra om dagen da, og gleder meg skikkelig til å bli mamma!! ♥ Tenk at nå blir vi snart tre!! 

Hvordan opplevde du tredje trimester? 

#gravid #svangerskap #uke37 #tredjetrimester 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]