PRETTY IN STRIPES!!!

Hei igjen fininger! ♥

Først og fremst takk for fine tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg. Så hyggelig med støttende ord og ikke minst å få høre litt om hvordan fødselen har gått for dere! Fortsett å dele 🙂 

Nå skal vi over til noe helt annet. Hvert innlegg kan jo ikke handle om baby, fødsel, kvalme, barnevogn osv. I dag har jeg drømt meg bort i klær og mote og denne gangen har jeg slått meg helt på stripene. Jeg synes det er så fint med striper og selv om ikke kroppen tillater det helt enda, har jeg mange stripete plagg på min ønskeliste!! Det er på en måte litt classy og kult på en gang. Det er også lett å mache med f.eks et annet ensfarget plagg. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter til dere, og det ble ikke så få heller! Det som er utrolig digg er at alle disse plaggene får du til en billig penge. Klikk på linkene under bildet for å ta en nærmere titt eller sjekke pris. Dette deilige været får meg virkelig til å få lyst til å shoppe!! 

Drøm deg bort….♥

 Inneholder Annonselenker


1. HER //  2. HER // 3. HER


4. HER // 5.HER // 6. HER


7. HER // 8. HER // 9.HER


10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER 


14. HER (Dette er egentlig ikke samme bukse, men den er prikk lik og den beste joggebuksa jeg har hatt) ♥

Hvilket plagg er din favoritt?? Jeg synes det er vanskelig å velge, men tror jeg liker nr 2, 3, 11 og 13 best! 

#mote #reklame #fashion #shein #klær #wishlist #shopping #vår #striper

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]