ENDELIG BABYSHOWER FOR MEG!!!

Hei og Hurra dere ♥

I går var det endelig duket for min babyshower! Jeg har jo lurt en god stund på om jeg kommer til å få en, men har hatt det veldig på følelsen! Jeg kjenner jo jentene mine. De lar sjeldent en anledning til å feire noe gå fra seg!! Og heldigvis for meg at jeg har så gode venninner som steller istand og gjør stas på en sprekkferdig venninne med utsøkt mat, deilige kaker og flotte gaver!! Jeg er heldig som har dere!!

Jeg trodde jeg skulle på et vanlig søndagsbesøk hos Mie. Vi henger jo sammen støtt og stadig og ofte er vi hos henne. Jeg banket på og gikk rett inn som jeg pleier og der var det jammen full stue!! Så utrolig koselig! ♥

Mie hadde fått hjelp av fantastiske Lise til å lage deilig tapas. Dere kan besøke bloggen hennes og ta en titt på oppskriftene ved å klikke her: BLOMSTERLISE. Utrolig god mat!! 


Herlige jentene! og Sander ♥


Gavebordet og to flotte bleiedekorasjoner!


Meg og Katrine! Her åpner jeg gave fra Brasil! 

Var ikke han her kul, så vet ikke jeg! 🙂


Fornøyd frue etter endt babyshower!! 

Superfornøyd med denne dagen og at jentene tok seg tid til å komme å være sammen med meg og lillegutt i magen!! Skulle jo tatt et bilde av alle sammen, men det tenkte jeg ikke på før etterpå! Men tusen takk Mie, Marianne, Hege, Linn, Rebekka, Heidi, Violeta, Katrine, mamma og lille Sander!! ♥ 

Da jeg kom hjem på kvelden la jeg gavene utover bordet, så Mailson skulle få se også og sjekk hvor mye fint vi fikk:


Babynest, lammeskinn, veske/bag , velvære til meg og baby, koseklut med bamse, pysjamaser, bodyer, fotballdrakt, bok, milestones cards, strikka sokker, koppholder til vogn og bleier. Tusen takk ♥ Må også takke Lise for maten og Bente (mamman til Mie) for supersøt babynest!!

Nå begynner ting virkelig å bli klart til fødsel, og det er bare litt over en måned igjen dere!! I morgen skal jeg og Mailson på helsestasjon for å snakke om fødsel. Det blir spennende!! Vi snakkes mer da! ♥

#babyshower #gravid #uke35 #svangerskap #venninner #mat #tapas #gaver

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]