MÅ FÅ ORDEN PÅ DAGENE, BILDENE OG LIVET! :)

Hei dere!! ♥ 

Inneholder annonselenke

Dagene flyr avgårde og jeg blir bare mer og mer sprekkferdig føler jeg. Har egentlig mange planer om ting som skal ut på bloggen, men dagene går og energien spiser meg litt opp, så jeg har bare måttet lytte til kroppen egentlig! Og så er det jo sånn at når man har mange planer så blir ingenting gjort. Flere som har det sånn eller?

Dagene går stort sett med til å ordne småting i heimen, handle, jobbe og sove. Jeg har litt over to uker igjen på jobben før jeg går ut i påskeferie og deretter rett ut i permisjon. Det er utrolig rart å tenke på egentlig. Da skal jeg ikke jobbe på over et år.. Nå jobber jeg 50% og de tre dagene jeg er på jobb i uka, sover jeg stort sett flere timer på ettermiddagen. Og dagene jeg ikke er på jobb blir det ofte en blund da og. Sånn sett ikke så rart at dagene flyr!! Men litt deilig er det og, for det nærmer seg jo fødsel.

For litt siden fikk jeg omsider bestilt min personlige almanakk. Den er sponset og kom i posten i dag!! Jeg er utrolig fornøyd med den og gleder meg til å begynne å skrive i den! Utrolig kult at det går an å designe sin helt egen med akkurat det innholdet man vil ha. Jeg lagde en bildekollasje som jeg brukte som forside og valgte et koselig og sommerlig design innvendig. Her har man masse muligheter med diverse farger og motiv. Skal forklare dere mer om det senere, men foreløpig kan dere se hvordan min ser ut! Det blir deilig å få litt orden på livet igjen! Jeg elsker å skrive lister og få ned på papiret. Det gjør at jeg får god oversikt og ikke blir stressa for ting. 

SJEKK DENNE FINE! Vil du ta en titt på hjemmesiden og prøve å lage din egen, kan du klikke her: personligalmanakk.no


 

JORDA RUNDT OG PROBLEMER MED DROPBOX! NEED HELP!

Ellers har jeg de siste par dagene prøvd å ta fatt på bildene fra jorda rundt reisa igjen. Det er nå to år siden jeg og Mie var på den reisa, og det er utrolig mye jobb med bilder som ikke har blitt gjort. Jeg har lagra alt på den eksterne harddisken min, men først og fremst vil jeg legge alle bildene/filmene inn i Dropboxen min. Der har jeg betalt for ekstra lagring så har plass til 1TB, noe som skal være mer enn nok. Jeg har begynt å føre over, men møtt på et problem. Jeg får beskjed om at det ikke er nok lagringsplass på harddisken min. Det er altså på macen. Bildene lagrer seg også der automatisk, og hvis jeg sletter de, blir de også slettet i dropboxen. Så hva skal jeg gjøre??? Jeg vil jo bare føre de over fra min eksterne harddisk og til min dropbox, uten at de legger seg på macen. Noen som vet hvordan jeg løser det?

Ellers har jeg nå begynt å poste bilder fra reisa på instagram. Denne uka poster jeg bilder fra oppholdet i USA. Det blir nytt land hver uke. Jeg har så mange fine bilder, så gleder meg til å dele med dere. Dere finner de på min instagram eller under #mkjordarundt2014 på instagram! Følg med 🙂 

Ønsker alle en fin kveld videre, så snakkes vi snart! Kanskje i morra!! =) 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]