FÅ MEG VEKK HERFRA!!

Jeg drømmer meg bort. Jeg kjenner en utrolig trang til å komme meg vekk herfra.. til å reise! Akkurat det jeg har lyst til nå er å løpe på stranden, lett på tå, kjenne sanden gli deilig gjennom tærne. Det å kjenne sola varme.. Jeg drømmer meg bort.. bikinien føles lett på kroppen. Den strammer ingen steder og jeg føler meg slank.. Jeg går langs vannkanten og vannet skvulper deilig opp på føttene mine og litt opp på leggene. Det er ikke kaldt i det hele tatt. Bare deilig og lunket.. I hånden har jeg en nydelig rosa, kald smoothie. Den kjennes både god og forfriskende der den fyller munnen og glir nedover halsen min. Jeg føler meg solbrun og komfortabel.. Ansiktet mitt har en naturlig glød som man bare får etter å ha vært i sola noen dager. Håret blafrer i vinden og den følelsen jeg har i kroppen nå er bare helt herlig!

Det er godt man kan drømme seg bort. Realiteten min er en helt annen enn denne.. Her sitter jeg, som en dundre på hundre hjemme i sofaen min i Norge, kalde Norge… Jeg føler meg svær, huden er bleik og jeg gløder ikke annet enn utmattelse. Det nærmeste jeg kommer en bikini er undertøyet mitt, som forøvrig ikke sitter lett på huden. Det strammer seg både her og der fordi det har blitt for trangt. Men det går.. Mellom tærne kan jeg kjenne lo fra sokkene.. Det var noe annet enn deilig sand det.. Det skylles ikke deilig lunket vann på mine føtter eller legger. Derimot er både leggene og føttene fylt med vann og har blitt store og tunge. Å løpe lett på tå er så langt fra min hverdag nå som jeg kan komme.. Den eneste varmen jeg kjenner er varmen av mine egne hetetokter. Håret har ikke sjans til å blafre, fordi det føles fett etter kun én dag.. Når jeg sitter i sofaen må jeg lene meg tilbake, hvis ikke presser magen seg opp i puppene som igjen prøver å ta pusten fra meg.. Nei, jeg føler meg ikke komfortabel i det hele tatt, men likevel sitter jeg med verdens herligste følelse i kroppen! 

Den følelsen er lille gutten min som skal komme til verden om i underkant av to måneder. Hverdagen er ikke en dans på roser, men fy faen det er verdt det når jeg tenker på gaven jeg får om noen uker. Jeg klarer nesten ikke å vente på dagen hvor jeg holder han i armene mine ⇒ Lykke!! Men det er sant at jeg drømmer meg bort til en strand og en kropp som kan «sveve». Jeg vet ikke hvorfor jeg tenker på dette akkurat nå. Muligens fordi brodern akkurat har kommet hjem fra Brasil, eller fordi Norge er så forbaska kjipt på denne tiden. Jeg gleder meg til den dagen jeg kan gjøre nettopp det. Reise bort.. Med smoothie i den ene hånda og sønnen min i den andre… 🙂 Det er viktig å drømme og å ha noe å se fram til. Akkurat nå er det vinterferie, og det gir en slags lykkefølelse bare det. En frihet.. Tanken på at man har så mye bedre tid til ting. Selv om den tiden absolutt ikke blir brukt til det den var tiltenkt, men likevel deilig. Etter vinterferien skal jeg bare jobbe i tre uker før jeg går ut i permisjon. DA nærmer denne fødselen seg virkelig! Og jeg gleder meg sånn… og gruer meg. Jeg vet ikke. Litt av begge deler på en gang! Jeg synes det er både spennende og litt skummelt med fødsel. Det er så uforutsigbart på en måte. Man kan nesten ikke forberede seg på hva som skal skje, for det er det kun kroppen som bestemmer. Og av alle dager i livet så håper jeg kroppen er samarbeidsvillig akkurat den dagen jeg legger meg ned for å bringe et nytt liv til verden! 

Hva drømmer du om? Vil du også bare «vekk herfra» noen ganger?

PS: Jeg vet ikke hvorfor, men føler et aldri så lite behov for å forklare hvorfor det har kommet så få innlegg i det siste. Etter at jeg lå syk og følte meg døden nær et par uker med bihulebetennelse har energien uteblitt litt og bloggen har ikke vært det første jeg har prioritert. Sånn er det når man ikke har bloggen som jobb, men heller som en hobby. Jeg har fått litt mer futt i kroppen nå og tror jeg er tilbake som før!:) Den siste tiden har jeg både fått nye ting til bebisen og så har vi hatt en lett oppussing i leiligheten som har blitt veldig kul synes jeg. Jeg skal vise dere litt av alt dette i dagene som kommer! 🙂 Takk likevel til alle som er innom her! Koselig å se at folk følger med meg selv i «dårlige tider» (altså når det kommer til blogging). 

Ha en fortsatt fin dag og god vinterferie! Kommer mer godsaker i morra.. Klem fra meg!! 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Les om mitt nye perfekte gravidantrekk HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]